Κερδίστε 10 διελεύσεις ΚΤΕΟ

Διαβάστηκε από 7190 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια από τις 10 δωρεάν διελεύσεις από τα Mr. KTEO στο Μοσχάτο.

Η μηχανή αναζήτησης του Moto Accessories έφτασε να φιλοξενεί σχεδόν 80.000 προϊόντα και τις επόμενες εβδομάδες το γιορτάζουμε δίνοντας κάθε βδομάδα και ένα διαφορετικό δώρο. Αυτή τη φορά 10 τυχεροί κερδίζουν από μια δωρεάν διέλευση ΚΤΕΟ προσφορά του καινούργιου καταστήματος της αλυσίδας Mr. KTEO στο Μοσχάτο.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Στόχος των Mr. ΚΤΕΟ είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτό πραγματοποιούν προσεκτικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων διασφαλίζοντας ότι αυτά είναι σε θέση να κυκλοφορούν χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τον οδηγό ή τους άλλους χρήστες του δρόμου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 καταστήματα Mr. ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα, τα οποία λειτουργούν σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, βάσει αυστηρών προδιαγραφών. Η γραμματεία και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα κάνοντας τη διαδικασία ελέγχου του οχήματός σας απλή, εύκολη και γρήγορη, αφού δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά. Στα Mr. ΚΤΕΟ παρέχουν πιστοποιημένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σεβασμό στην περιουσία σας.



Μέσα από την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα για το πότε πρέπει το όχημά σας να περάσει από τεχνικό έλεγχο και να κλείσετε ραντεβού online. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τα Mr. ΚΤΕΟ να ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι η εκπτωτική κάρτα Yes Bonus Card, με την οποία έχετε ειδικά προνόμια και προσφορές. Μια ακόμα υπηρεσία που προσφέρουν τα Mr. ΚΤΕΟ είναι η Pick Up Delivery. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος μπορείτε να καλέσετε και να κανονίσετε να παραλάβουν το όχημά σας από το σημείο που σας βολεύει, να πραγματοποιήσουν τον τεχνικό έλεγχο και να το επιστρέψουν χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα υπενθύμισης για να περάσετε KTEO μέσω, e-mail, SMS ή τηλεφωνικά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, τα Mr. ΚΤΕΟ σέβονται τον πελάτη και τον διευκολύνουν με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό παρέχουν ειδικές τιμές σε ανέργους, έκπτωση αν κλείσετε ραντεβού online και τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, αλλά και σε άτοκες δόσεις.  

Οι δωρεάν διελεύσεις για τεχνικό έλεγχο θα πραγματοποιηθούν μόνο στο κατάστημα Mr. KTEO στο Μοσχάτο (Πειραιώς 29 & Μοσχονησίων 1, Ταύρος) και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες:

Mr. KTEO Μοσχάτο
Πειραιώς 29 & Μοσχονησίων 1, Ταύρος ΤΚ.18346 (πλησίον Λαχαναγοράς)
Τηλ.: 210 4833 200
Fax: 210 4833 221
Email: [email protected]
Facebook: @MrΚΤΕΟ-Μοσχάτο
Google+: Mr.ΚΤΕΟ-Μοσχάτο

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινά: 7:00π.μ. - 20:00μ.μ.
Σάββατο: 7:00π.μ. - 15:00μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός