Anastasiadis Moto: Πάθος για τελειότητα

Διαβάστηκε από 18549 αναγνώστες

Με πολύχρονη εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο, η Anastasiadis Moto δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τη μοτοσυκλέτα σας.

Το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο της Anastasiadis Moto μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη της μοτοσυκλέτας σας. Οι έμπειροι μηχανικοί αναλαμβάνουν οποιαδήποτε μηχανολογική ή ηλεκτρολογική εργασία όσο πολύπλοκη κι αν είναι αυτή, ανεξάρτητα από τον τύπο της μοτοσυκλέτας και τον κατασκευαστή. Το εξειδικευμένο προσωπικό με την πολυετή παρουσία στον χώρο εκτός από το service και την επισκευή της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας, μπορεί να πραγματοποιήσει πιο εξειδικευμένες εργασίες όπως έλεγχο – καθαρισμό μπεκ, tuning και face lift.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη μοτοσυκλέτα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Anastasiadis Moto και οι τεχνικοί θα λύσουν κάθε σας απορία και θα σας προτείνουν τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις. Επιλογές. Τέλος, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών το κατάστημα διαθέτει ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ελαστικά για να μη σας λείψει τίποτα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πριγκιποννήσων 7, Πολύγωνο

Τηλ.: 2108840740

Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός