Bazaar σε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη

Διαβάστηκε από 5293 αναγνώστες

Επωφελήσου από το καλοκαιρινό bazaar του καταστήματος Ξύκης και ανανέωσε τον εξοπλισμό σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Το καλοκαίρι έφτασε και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να ανανεώσεις τον δικό σου εξοπλισμό, αλλά και της μοτοσυκλέτας σου, πριν φύγεις για διακοπές ή μακρινό ταξίδι. Το κατάστημα Ξύκης το κάνει πιο εύκολο προσφέροντας κράνη, μπουφάν και βαλίτσες κορυφαίων εταιρειών σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Με μια επίσκεψη στο κατάστημα επί της οδού Μιχαλακοπούλου, θα δείτε μεγάλη ποικιλία από άμεσα διαθέσιμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη με την υπογραφή των μεγαλύτερων ονομάτων του χώρου. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές με σεβασμό στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Και μην ξεχνάτε ότι μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xikis.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας. Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται την ίδια μέρα, ενώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 80 ευρώ. Από την ειδική ενότητα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προσφορές που τρέχουν καθημερινά και να έχετε όφελος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 196, 115 27 Αθήνα
Τηλ: 210 7779874
Email: [email protected]
www.xikis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός