Μικρότερο βάρος, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Κέρδισε μια μπαταρία λιθίου Skyrich

Διαβάστηκε από 11244 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και διεκδίκησε μια από τις τρεις μπαταρίες λιθίου Skyrich από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

Οι μπαταρίες λιθίου αντικαθιστούν σταδιακά τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου, αφού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλό βάρος και περισσότερη δύναμη. Το Motoaccessories δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν από μια μπαταρία λιθίου Skyrich από την εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Η νέα γενιά μπαταριών με βάση το λίθιο είναι ελαφρύτερες, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και περισσότερη δύναμη, οπότε γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και είναι λογικό να αποτελούν την πρώτη επιλογή στον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ. Τα πλεονεκτήματα μιας μπαταρίας λιθίου είναι τα εξής:
  • Μπορεί να έχει το 1/3 με 1/5 του μεγέθους μιας μολύβδου – οξέως.
  • Έως και 5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Μικρός χρόνος φόρτισης (μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να φτάσει στο 80% της χωρητικότητάς της).
  • Όταν δεν χρησιμοποιείται χάνει περίπου 5% της ενέργειάς της το μήνα, ενώ μια μολύβδου – οξέως χάνει περίπου 20%.
  • Η χρήση τους είναι πιο ασφαλής καθώς τα συστατικά τους είναι στερεά και δεν περιέχουν επικίνδυνο μόλυβδο, ούτε διαβρωτικά οξέα.
  • Η αγορά τους συνοδεύεται συνήθως από μεγαλύτερη εγγύηση.
Όλα τα παραπάνω τις καθιστούν ιδανικές για όσους δίνουν προτεραιότητα στις επιδόσεις και θέλουν χαμηλό βάρος και υψηλή απόδοση όχι μόνο σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, αλλά και σε δρόμου. Η τοποθέτηση μιας μπαταρίας λιθίου θα μειώσει το βάρος κατά 2,5 ή και περισσότερα κιλά, που μπορεί να μην ακούγονται πολλά στην περίπτωση μιας βαριάς cruiser ή on – off μοτοσυκλέτας, αλλά θα κάνουν τη διαφορά σε μια πιο ελαφριά supersport ή enduro / motocross. Επίσης, αποτελούν αυτή τη στιγμή την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κόσμο των μπαταριών, οπότε αν κάποιος θέλει το καλύτερο, είναι η ιδανική επιλογή. Τέλος, αν κάποιος αφήνει τη μοτοσυκλέτα του ακίνητη για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ο χαμηλός ρυθμός αποφόρτισης, τον απαλλάσσει από τη χρήση φορτιστή / συντηρητή μπαταρίας.  

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Κυριακή 26 Αυγούστου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός