Νέες δισκόπλακες απο την SBS

Βελτίωσε τα φρένα της μοτοσυκλέτας σου!

Διαβάστηκε από 3530 αναγνώστες

Η εταιρεία SBS Friction είναι γνωστή στον κόσμο της μοτοσυκλέτας για τα κορυφαίας ποιότητας τακάκια και ανταλλακτικά συστημάτων πέδησης που παράγει. Πλέον, στη γκάμα της εταιρείας έρχονται να προστεθούν και δισκόπλακες.

Η SBS για περισσότερα από 50 χρόνια εξειδικεύεται στον τομέα της πέδησης προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αγωνιστικά standards σε όσους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο. Πλέον, η εταιρεία από τη Δανία, σχεδιάζει και παράγει δισκόπλακες για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις τύπους δισκόπλακας, αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τα γούστα του.
  • Standard
Οι στάνταρ δίσκοι ακολουθούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σχετικά με τις διαστάσεις και την εμφάνιση και αντικαθιστούν απευθείας τους εργοστασιακούς, χωρίς να χρειάζεται κάποια μετατροπή. Έχουν τη συνηθισμένη κυκλική περιφέρεια, χωρίς εγκοπές και απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν να αλλάξουν την εικόνα της μοτοσυκλέτας τους.
  • Upgrade
Οι βελτιωμένοι δίσκοι της SBS έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν καθαρή την επιφάνειά τους από τα υλικά τριβής, ενώ προσφέρουν σταθερά υψηλή απόδοση πέδησης σε σκληρή χρήση, χωρίς να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης. Η σχεδίασή τους είναι μοναδική και φέρει την υπογραφή της εταιρείας. Απευθύνονται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας τους, τοποθετώντας δίσκους που ξεχωρίζουν.
  • Oversize
Οι δίσκοι αυτοί είναι μεγαλύτερης διαμέτρου από τους εργοστασιακούς και χρησιμοποιούνται συνήθως στο μπροστινό σύστημα εκτός δρόμου μοτοσυκλετών. Προσφέρουν αυξημένη ισχύ πέδησης και καλύτερη αίσθηση.

Σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway, θα βρείτε τις δισκόπλακες της SBS σε μια μεγάλη γκάμα που καλύπτει όλα τα γνωστά scooter της αγοράς, αλλά και πάρα πολλά μοντέλα μοτοσικλετών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310515557, 2310517815
www.motoway.gr

Tags: ΦΡΕΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός