Κάλυμμα ρεζερβουάρ

Διαβάστηκε από 4641 αναγνώστες

Τα καλύμματα ρεζερβουάρ προστατεύουν τη δεξαμενή καυσίμων από τη φθορά που μπορεί να υποστεί από πετραδάκια στον δρόμο ή από γρατσουνιές και βαθουλώματα. Αυτά είναι πιθανό να προκύψουν από αντικείμενα και ρούχα που φοράμε όταν ακουμπάμε πάνω του.

Τα καλύμματα ρεζερβουάρ, είναι ιδανικά, για να προστατεύουν την δεξαμενή καυσίμων, από γρατζουνιές και βαθουλώματα, που μπορεί να προκύψουν, είτε από πετραδάκια στο δρόμο, είτε από αντικείμενα ή και τα ρούχα που φοράμε και ακουμπάμε επάνω του, αλλά και διάφορες άλλες αιτίες. Έχουν το ίδιο σχήμα και μέγεθος με το ρεζερβουάρ, για να εφαρμόζουν τέλεια και να είναι σταθερά, ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες και σχηματίζουν ένα θύλακα αέρα που παρέχει πρόσθετη προστασία.

Το δερμάτινο υλικό τους, προσφέρει μια ελαφρώς πιο μαλακή θέση ξεκούρασης, για τους αναβάτες sport μοτοσυκλετών. Η εφαρμογή τους, επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση στην τάπα πλήρωσης καυσίμων και ταυτόχρονα προστατεύει, από τη σκόνη, καθώς και άλλες διαβρωτικές ουσίες, που σε διαφορετική περίπτωση, θα μπορούσαν να παγιδευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός