net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ducati 1299 Panigale

Ducati

Μια μονάδα IMU (Inertial Mesurement Unit) της Bosch, καταγράφει συνεχώς την κινητική κατάσταση της μοτοσικλέτας και αλληλεπιδρά με τα συστήματα ασφαλείας προκειμένου να επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοση αυτών. 

ABS 
Η τελευταία και πιο εξελιγμένη έκδοση 9.1 ΜP ABS της Bosch, στελεχώνει τις Superbike της Ducati. Σε αγαστή “συνεργασία” με την IMU, επιτρέπει ιδανικό φρενάρισμα ακόμα και υπό κλίση, ενώ ελέγχει επίσης και το σήκωμα του πίσω τροχού σε διαδικασία απότομης πέδησης. 

DTC (Ducati Traction Control) 
Ελεγχόμενη ολίσθηση του πίσω τροχού, είναι η λειτουργία που προσφέρει το DCT, το οποίο ρυθμίζεται σε 8 επίπεδα, με το πρώτο να έχει μεγάλη “ανεκτικότητα” στην υπερστροφή και το όγδοο να την κόβει σχεδόν εντελώς. 

DWC 
(Ducati Wheelie Control) 
…“αντι-σούζινγκ” ή για να το πούμε πιο επίσημα, σύστημα ελέγχου ανόρθωσης εμπρόσθιου τροχού. Ρυθμίζεται σε 8 επίπεδα αναλόγως του βαθμού που επιθυμεί ο αναβάτης να “σηκώνεται” η μοτοσικλέτα. 

DQS (Ducati Quick Shifting) 
Όπως υποδεικνύει και το όνομα, πρόκειται για Quick Shifter σύστημα που επιτρέπει τόσο ανέβασμα, όσο και κατέβασμα σχέσεων στο κιβώτιο, χωρίς την χρήση συμπλέκτη . 

EBS (Engine Brake System) 
Έλεγχος φρένου κινητήρα, ο οποίος συνεργάζεται με το συμπλέκτη ολίσθησης, ώστε να αποφευχθεί το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα σχέσεων. Ρυθμιζόμενο σε τρία επίπεδα επίδρασης. 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ