net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επιστροφή μιας επιτυχημένης μοτοσικλέτας.

To νέο SV650 στο SMF!

Το δημοφιλές μεσαίο γυμνό της Suzuki, το SV 650, επιστρέφει στην Ελληνική αγορά και θα έχουμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε στο Scooter Moto Festival της Αθήνας, στις 20 με 23 Μάιου!

 
Το άμεσα αναγνωρίσιμο SV 650 αποτέλεσε, για πολλά χρόνια, ένα επιτυχημένο μοντέλο της Suzuki στις μεσαίου κυβισμού naked μοτοσικλέτες. Για το 2016, η ονομασία SV επιστρέφει σε μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα, την οποία θα θαυμάσουμε στο Scooter Moto Festival στην Αθήνα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 20 μέχρι τις 23 Μαΐου. 

Με αφορμή λοιπόν αυτή την παρουσίαση, ας δούμε κάποια από τα σημαντικότερα  χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. 

Η μοτοσικλέτα έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, με το βάρος της να είναι μειωμένο κατά 8 κιλά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ έχει ως κύριο σχεδιαστικό  γνώμονα την ευελιξία και την ευκολία χρήσης. Ο κινητήρας έχει αναθεωρηθεί σε μεγάλο βαθμό, αποδίδοντας 76 ίππους, ενώ φέρει σύστημα low-rpm assist που υποβοηθά την εκκίνηση της μοτοσικλέτας από στάση, καθώς και σύστημα Suzuki Easy Start, για εκκίνηση του κινητήρα με ένα απλό πάτημα του κουμπιού της μίζας, αντί του κλασικού παρατεταμένου μέχρι την τελική εκκίνηση. 

Ανανεωμένος είναι επίσης ο πίνακας οργάνων της νέας μοτοσικλέτας, ενώ η κατανάλωση ανακοινώνεται ιδιαίτερα χαμηλή, στα 3,84 λίτρα/100 χμ. 
Η νέα μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις χρωματισμούς-λευκό, μπλέ, κόκκινο και μαύρο, ενώ θα προσφέρεται και μια σειρά επίσημων αξεσουάρ. 

To Μoto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival 2016. 

Μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό βίντεο, το οποίο είχαμε δημοσιεύσει και αφορά το νέο SV 650 κάνοντας κλίκ εδώ.  

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ