Αυτό είναι το νέο Moto Guzzi V85TT

Αυτό είναι το νέο Moto Guzzi V85TT

Αυτό είναι το νέο Moto Guzzi V85TT

Αυτό είναι το νέο Moto Guzzi V85TT

Το νέο Moto Guzzi V85TT

Το adventure μοντέλο της Moto Guzzi που είχαμε ήδη δει εδώ και αρκετό καιρό, κάνει την πρεμιέρα του. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Η Moto Guzzi επιστρέφει στην κατηγορία των Adventure μοτοσυκλετών, παρουσιάζοντας το V85TT, ένα μοντέλο που είχε δημιουργήσει πολύ έντονη αναμονή τα τελευταία 2 χρόνια. Μετά την διακοπή παραγωγής του Stelvio, το V85TT βάζει εκ νέου την Moto Guzzi στο all terrain παιχνίδι, όντας μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει κλασική εμφάνιση με μοντέρνα κατασκευή.


Η σχεδίαση του V85TT επιχειρεί να αιχμαλωτίσει τις διαχρονικές, κλασικές γραμμές της μοτοσυκλέτας και την ταυτότητα της Moto Guzzi, ενώ ή μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί να παρέχει την μέγιστη άνεση σε δύο χρήστες, ακόμη και όταν τοποθετούνται βαλίτσες. Η σχεδίαση του ρεζερβουάρ αποτελεί αναφορά στις αγωνιστικές Guzzi του παρελθόντος, ενώ το διπλό στρογγυλό εμπρός φανάρι έλκει τις ρίζες του από την Quota 1000 του 1989.



Το πλαίσιο του V85TT είναι μια κατασκευή από λευκό χαρτί, που χρησιμοποιεί σωλήνες ατσαλιού. Σχεδιάστηκε με στόχο να συνδυάσει την ελαφρότητα με την αντοχή και την ακαμψία, για χρήση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου και συνδυάζεται με ένα αλουμινένιο, ασύμμετρο ψαλίδι που φιλοξενεί και τον άξονα της μετάδοσης. Η ανάρτηση έχει μεγάλη διαδρομή εμπρός και πίσω, με το αμορτισέρ να συνδέεται απευθείας στο πλαίσιο και το ψαλίδι, για ευκολία πρόσβασης και ρύθμισης, αλλά και εξοικονόμηση χώρου.

Ο κινητήρας των 850 κ.εκ. της Moto Guzzi για το V85TT είναι ολοκαίνουργιος και θα αποτελέσει μάλιστα, την βάση για μια νέα οικογένεια μοντέλων. Φυσικά είναι αερόψυκτος, V2 90 μοιρών τοποθετημένος εγκάρσια, ενώ η εταιρεία δηλώνει μια μέγιστη ισχύ 80 ίππων.