net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έτσι θα είναι το νέο KTM 390 Duke!

Το νέο KTM 390 Duke 2017!

Μία φωτογραφία κατευθείαν από το εργοστάσιο που κατασκευάζει τα μικρά Duke μας αποκαλύπτει ποια θα είναι η μορφή του νέου 390 Duke της αυστριακής εταιρείας!

 
Ίσως μια από τις πλέον αποκαλυπτικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες του τελευταίου καιρού, μας έρχεται από την Ινδία και συγκεκριμένα το Motoroids. Ως γνωστόν, η ινδική Bajaj έχει αναλάβει την κατασκευή των μικρών μοντέλων της KTM, μεταξύ αυτών και των μικρών Duke. 

Η φωτογραφία, τραβηγμένη από το εργοστάσιο της εταρείας στο Chakan της Ινδίας, φανερώνει ένα εντελώς νέο 390 Duke, ενώ για πρώτη φορά κάνει την μεγάλη του εμφάνιση το διάσημο διπλό φανάρι, το οποίο έχουμε δει μέχρι τώρα σε κατασκοπείες των 1290 Super Adventure και 1290 Superduke! 

Αν παρατηρήσει κανείς τη φωτογραφία, θα διαπιστώσει ότι το νέο μοντέλο είναι ολοκαίνουργιο, ενώ έχει σημαντικές ομοιότητες με το 1290 Superduke. To μοντέλο αναμένεται να φέρει επίσης ανανεώσεις στον κινητήρα του, ο οποίος θα εναρμονιστεί με Euro 4, ενώ πιθανότατα η ισχύς του θα είναι μεγαλύτερη από του υπάρχοντος μοντέλου! 

Αναμένεται ότι θα δούμε το νέο μοντέλο στις εκθέσεις στα τέλη του έτους, με την παραγωγή και τη διάθεσή τους να ξεκινάει το 2017! 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ