Τώρα το Moto Τρίτη είναι κοντά σου κάθε εβδομάδα, ΔΩΡΕΑΝ, στην οθόνη σου!

Το Moto Τρίτη έγινε εβδομαδιαίο - Κατέβασέ το!

Κατέβασε το Moto Τρίτη αυτής της εβδομάδας και διάβασε όλες τις τελευταίες δοκιμές, τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο και πολλά ακόμα! Κάνε κλικ και δες τι θα διαβάσεις…

 
Διαβάστε ακόμα την Ειδική Εβδομαδιαία έκδοση για Προϊόντα και ανταλλακτικά
 
Κατέβασε το Moto Τρίτη αυτής της εβδομάδας και δες:
  • Δοκιμή – Kawasaki Z H2: Η μοναδική υπερτροφοδοτούμενη naked μοτοσυκλέτα του κόσμου
  • Δοκιμή – Daytona (by Zontes) V310: Power cruiser που δεν ζητά πολλά
  • Αγοραστικό: 8 streetfighter-πύραυλοι με ιπποδυνάμεις που ζαλίζουν
  • Όλες οι νέες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πλέον, έχεις την δυνατότητα να δεις στον υπολογιστή, το laptop, το κινητό ή το tablet σου, το τεύχος του MotoΤρίτη, με άρθρα που έχουν videos, extra πολλές φωτογραφίες, που μπορείς να κάνεις zoom σε φωτογραφίες και λεπτομέρειες, μπορείς να κλικάρεις στα περιεχόμενα και να πας κατευθείαν σε όποια σελίδα σε ενδιαφέρει και πολλά ακόμα «μπορείς» Κάθε Εβδομάδα.

Μπορείς ακόμα να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το τεύχος στον υπολογιστή, το λάπτοπ σου, το κινητό ή το tablet σου  και να το διαβάσεις ανα πάσα στιγμή, ακόμα και όταν δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ!

Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ...

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!