Πραγματικό έργο τέχνης! Κόσμημα και η τάπα με το καπάκι και το λογότυπο της εταιρίας. Στο τελείωμα διακρίνεται η κίτρινη γραμμή που διατρέχει όλο το σώμα της μοτοσυκλέτας.

Έξυπνη εμφανισιακή λεπτομέρεια το πίσω μισό της σέλας με το λογότυπο 701 πάνω του.

Κυκλικό μεν, ψηφιακό δε, το οργανάκι, εμφανισιακά ταιριάζει με το υπόλοιπο μοντέλο.

Το στρογγυλό LED φανάρι είναι μόνο ένα από τα πανέμορφα details του μοντέλου...

...ενώ το πίσω φανάρι είναι επίσης αριστουργηματικό!

Μοναδική εμφάνιση που εξασφαλίζει ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από πουθενά.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Η ιδέα πίσω από την κατασκευή του Vitpilen συνοδεύεται από την απλότητα, συνυφασμένη με κλασικά στοιχεία και μοντέρνα αισθητική. Σε καμία περίπτωση δεν το λες διακριτικό, αφού κινητοποιεί  τους οφθαλμούς των περαστικών. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν έχεις μπροστά σου μια μοτοσυκλέτα που δείχνει ανένταχτη, έξω από τις κλασικές κατηγοριοποιήσεις και που όμοια της δεν υπάρχει εκεί έξω. Η λεπτή σιλουέτα συνδυάζει αριστοτεχνικά, τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου café racer, όπως οι κλιπ-ον χειρολαβές, η μονοκόμματη σέλα και ο μίνιμαλ πίνακας οργάνων, με αυτά ενός εξωτικού naked, όπως τα ανύπαρκτα φέρινγκ, το ανεστραμμένο χοντρομπούκαλο πιρούνι και τον πίσω, στερεωμένο στο ψαλίδι, λασπωτήρα, που συμβάλει στην καθαρή εικόνα της ουράς. 


Ξεχωριστή ωδή οφείλω στον εμπνευστή του ρεζερβουάρ. Ο σχεδιασμός του με τις  δύο πλαϊνές προεξοχές σε στυλ αεροπορικών φτερών, θα έπρεπε να διδάσκεται σε σεμινάριο, σχετικό με την κατασκευή art of state εξαρτημάτων και είναι από τα ομορφότερα που έχω δεί! Το κερασάκι στην τούρτα είναι  η πανέμορφη τάπα με το μπρονζέ χρώμα και το λογότυπο της εταιρίας στο καπάκι υποδοχής της. Μια κίτρινη γραμμή, που ξεκινάει από το πίσω μέρος του ρεζερβουάρ και καταλήγει στα πίσω ποδοστήρια,  διατρέχει διαγώνια το σώμα της μοτοσυκλέτας και φαίνεται σαν να χωρίζει το Vitpilen στα δύο. Η Husqvarna με αυτό τον τρόπο, προβάλλει περαιτέρω την πρωτοποριακή κατεύθυνση σχεδιασμού της εταιρίας. Τα φωτιστικά σώματα αποτελούνται από ένα στρογγυλό εμπρός προβολέα με φώτα ημέρας και ένα πίσω φανάρι σε σχήμα χαμόγελου, ότι εισπράττει δηλαδή ο αναβάτης του Vitpilen. Φυσικά παντού έχουμε LED, συμπεριλαμβανομένου και των προειδοποιητικών φλας. Η όλη κατασκευή ξεχειλίζει ποιότητα. Η άψογη συναρμογή και η εξαιρετική βαφή, τονίζουν τον premium χαρακτήρα του μοντέλου της Husqvarna. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ