• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα 10 πιο δημοφιλή scooter του 2020

 

Οι πωλήσεις των scooter βρίσκονται υψηλοτέρα από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Ωστόσο τα δέκα παρακάτω μοντέλα, έχουν αγαπηθεί λίγο περισσότερο όπως δείχνουν και οι μέχρι στιγμής ταξινομήσεις, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναβατών, ανεξάρτητα την κατηγορία που ανήκουν.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Beverly 300s


Σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, το Beverly επιτελεί και με το παραπάνω τον ρόλο της αστικής και περιαστικής μετακίνησης, προσφέροντας ότι μπορεί να ζητήσει ο αναβάτης στις σωστές αναλογίες. Εμφανισιακά, αποπνέει έναν αέρα φινέτσας και πολυτέλειας, ενώ η «made in Italy» ταυτότητά του είναι προφανής. Τα πλαστικά ικανοποιούν απόλυτα στην αφή και την όψη, δεν υπάρχει απολύτως κανένας τριγμός και οι συναρμογές είναι άριστες. Ο αναβάτης απολαμβάνει μια άνετη θέση οδήγησης, η οποία δεν θα τον κουράσει σε καμία περίπτωση. Στα ίδια επίπεδα κορυφής κυμαίνεται και η άνεση του συνεπιβάτη. Ο χώρος κάτω από την σέλα μπορεί να φιλοξενήσει είτε δύο jet κράνη, είτε ένα full-face κράνος και μπόλικα αντικείμενα. Η απόδοση του κινητήρα ανέρχεται στους 21 ίππους και στα 2,3 kgm ροπής. Είναι εντελώς γραμμικός, χωρίς κανένα ξέσπασμα αλλά ούτε και αίσθηση «εγκατάλειψης» προς το άνω όριο των στροφών.

Το Beverly είναι πολύ εύκολο στον έλεγχό  και αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευέλικτο μέσα στην κίνηση, την οποία θα φιλτράρετε απροβλημάτιστα.  H μονάδα του κινητήρα μόνο αδύναμη δεν είναι, καθώς πέρα από πανεύκολες προσπεράσεις στην πόλη, προσδίδει στο μοντέλο πολύ ικανοποιητική απόδοση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ σε οδόστρωμα-γυαλί δεν θα διστάξει να «διώξει» τον πίσω τροχό σε απότομη γκαζιά για να επέμβει άμεσα το σύστημα ASR. Το Beverly είναι πολύ εύκολο στον έλεγχό του και αποδεικνύεται πολύ ευέλικτο μέσα στην κίνηση, την οποία θα φιλτράρετε απροβλημάτιστα. Σε πιο σβέλτη οδήγηση, η σταθερότητα παραμένει στο ακέραιο και θα σας δώσει εμπιστοσύνη για πιο έντονους χειρισμούς και μεγαλύτερες κλίσεις, χωρίς να εμφανιστούν ταλαντώσεις και ασάφειες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ