Εκτός από άνεση στους επιβαίνοντες, Η σέλα δύο επιπέδων συμβάλει στην πολυτελή εικόνα του HD. Δερμάτινη υφή με κόκκινες ραφές και ανάγλυφο το logo της Sym.

Ο καθημερινός σας… θρόνος, μια σέλα υπεράνω κριτικής. Εξαιρετική δουλειά από την Piaggio εδώ.

Aνεση – Εργονομία

Ta δύο scooter διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα προσόντα, ώστε να πρωταγωνιστούν στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη αλλά και σε περιαστικά δρομολόγια. Η θέση οδήγησης είναι παρόμοια, με το ψηλό τούνελ να ενσωματώνει την τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ. Τα δύο 300-αρια είναι αρκετά ευρύχωρα, όμως στο HD τα γόνατα, αν είσαι από 1.80 και πάνω, θα πλησιάσουν αρκετά στο τιμόνι στα τέρμα κοψίματα. Η σέλα και στα δύο μοντέλα είναι με σκαλοπάτι, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως στήριγμα για τη μέση του οδηγού και χωρίζει το δικό του τμήμα, από αυτό του συνεπιβάτη. Το αφρώδες του γεμίσματος είναι όσο πυκνό και σκληρό πρέπει για πολύωρη χρήση, ενώ τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ του συνεπιβάτη, αποτελούν συνέχεια του φέρινγκ όταν είναι κλειστά. Κάτω από σέλα, το Beverly διαθέτει ελάχιστα μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης αφού η μέτρηση έδειξε 52 λίτρα έναντι 51 του HD. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και στα δύο scooter θα χωρέσουν ένα full-face και ένα jet κράνος. Όμως το HD περνάει πρώτο και σε αυτή τη δοκιμασία αφού το στάνταρ top box που εκτοξεύει χώρους και πρακτικότητα στα ύψη. Διαθέτει επίσης ένα ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς για εξτρά μικροαντικείμενα, το οποίο έχει θύρα USB προς φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών, όμως το μειονέκτημά του είναι ότι δεν κλειδώνει. Ο αναδιπλούμενος γάντζος στο κέντρο της ποδιάς θα μεταφέρει τον προσωπικό σου χαρτοφύλακα ή τα ψώνια από το σουπερ μάρκετ. Το Beverly απαντάει με το εμπρός ντουλαπάκι, το οποίο κλειδώνει ηλεκτρομαγνητικά για επιπλέον ασφάλεια. Φέρει 3 χώρους αποθήκευσης, από τους οποίους ο ένας πάνω στην πόρτα του, ενώ στο δεξιό τμήμα θα συναντήσετε την θύρα παροχής ρεύματος USB. Ούτε εδώ απουσιάζει ο αναδιπλούμενος γάντζος για τη μεταφορά πραγμάτων. ¶λλο ένα κοινό σημείο αποτελεί ο αναλογικός πίνακας οργάνων με τις διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται στις ενδείξεις εκατέρωθεν του κεντρικού ταχυμέτρου. Στο Beverly έχουμε στάθμη καυσίμου αριστερά και θερμοκρασία ψυκτικού δεξιά, ενώ στο HD στροφόμετρο και στάθμη καυσίμου βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

  • Kyriakos

    Αν είναι να χαλάσει το κοντέρ και σε αυτό το beverly σε λίγο καιρό και να μην μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ αφού δεν το υποστηρίζει η αντιπροσωπία ως ανταλλακτικό, άσε καλύτερα... Μακρυά και αγαπημένοι...

      14