Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Οι σχεδιαστές της Peugeot γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εμφάνιση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα όταν έρθει η ώρα της επιλογής και αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Django. Παρουσιάστηκε αρχικά το 2014 εμπνευσμένο από το πρώτο scooter της Peugeot, το S55 και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στην εμφάνιση που παρέπεμπε άμεσα σε μοντέλα της δεκαετίας του `50. Καθαρές γραμμές και ενιαίες επιφάνειες συνθέτουν μια «λεία» εικόνα σε ένα δίκυκλο που είναι σαν να έχει βγει από ταινία εποχής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο στρογγυλός συμβατικός προβολέας βρίσκεται στο τιμόνι με τη μάσκα να φιλοξενεί το σήμα της Peugeot, που πλαισιώνεται από δυο κάθετες λωρίδες LED σε ρόλο DRL. Πηγαίνοντας προς τα πίσω το βλέμμα κάνει μια στάση στους όμορφους αεραγωγούς κάτω από τη σέλα, ενώ εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος που σχηματίζει μια έντονη «μύτη» αφήνοντας κενό κάτω από το σέλα του συνεπιβάτη. Τα φλας είναι τεχνολογίας LED και έχουν ενσωματωθεί όμορφα, τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος του Django.

Στη διάθεσή μας είχαμε την έκδοση Standard που ξεχωρίζει χάρη στη διχρωμία κρεμ-κόκκινο ή κρεμ-μπλε με ένα «χρωμιομένο» φιλέτο να διαχωρίζει τα δυο χρώματα, ενώ οι ζάντες είναι λευκές. Η έκδοση Dark συνδυάζει το μαύρο γυαλιστερό με το μαύρο ματ, ενώ στη Sport οι λευκές λωρίδες και το number plate δίνουν μια πιο «αγωνιστική» αύρα στο μοντέλο. Τη γκάμα συμπληρώνει η Shadow σε γκρι ματ με μαύρες λεπτομέρειες. Ποιοτικά, ακολουθεί τα υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Peugeot με το φινίρισμα και τη συναρμογή να είναι αντιστρόφως ανάλογα της προσιτής τιμής του. Έχει συμπαγή και «δεμένη» αίσθηση χωρίς τριγμούς ή συντονισμούς.
 

Σελίδα 1Peugeot Django - Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Aνεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας – Περιφερειακά
Σελίδα 5Στο δρόμο
Σελίδα 6Συμπέρασμα
Σελίδα 7Τεχνικά χαρακτηριστικά
Σελίδα 8Επιδόσεις