net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα του GT σηκώνεται με την ίδια ταχύτητα, ανεξαρτήτως… ταχύτητας και προσφέρει ιδιαίτερα καλή κάλυψη.

Η ζελατίνα του Sport προσφέρει καλή κάλυψη για το μέγεθός της. Ρυθμίζεται εύκολα σε ύψος σε τρεις θέσεις, κάτι που γίνεται χειροκίνητα.

Πολύ καλή υποστήριξη για τη μέση του αναβάτη και άφθονο αφρώδες για τη σέλα του GT. Μία από τις πιο άνετες που έχουμε δει σε δίκυκλο γενικότερα.

Τεράστιος ο χώρος του GT που μεταφράζεται στην άνετη μεταφορά δύο full face κρανών, ανά πάσα στιγμή, αλλά και αρκετών ακόμη πραγμάτων.

Η έξυπνη λύση της BMW, ονόματι Flexcase, πρακτικά διπλασιάζει τους αποθηκευτικούς χώρους του Sport.

Ιδιαίτερα άνετη η σέλα του Sport. Σε συνδυασμό με τη διαφορετική τοποθέτηση του τιμονιού δίνει μια πιο άμεση αίσθηση στον αναβάτη κατά τη οδήγηση.

Ανεση-Εργονομία

Τα δύο scooter παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές σε αυτούς τους τομείς με κύριο στόχο την προσφορά άνεσης σε όλες τις συνθήκες. To Sport είναι και εκείνο που συνδέει πιο άμεσα τον αναβάτη με τον δρόμο. Για αυτό ευθύνεται η διαφορετική σχεδίαση της σέλας αλλά και το τιμόνι που έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα. Στο GT η θέση οδήγησης είναι απλά υπόδειγμα άνεσης. Ο αναβάτης κάθεται πιο “ξαπλωτά”, ενώ η σέλα είναι ακόμη πιο φαρδιά και άνετη με το ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι να προσφέρει πολύ καλή υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη. Τόσο στο GT όσο και στο Sport τα πόδια πραγματικά απλώνονται στην ποδιά και όσοι ξεπερνούν τα 1,80 μ. θα λατρέψουν τη σέλα και των δύο. Οι πιο βραχύσωμοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολία, όχι προς τον έλεγχο των scooter αλλά ως προς τα μεγέθη, αφού για να βρεθούν κοντά το τιμόνι θα χρειαστεί να κάτσουν πιο μπροστά στη σέλα με τη διαφορά να γίνεται εντονότερη στο Sport. Στους αποθηκευτικούς χώρους το GT έχει φυσικά το προβάδισμα αφού κάτω από τη σέλα χωρούν δύο κράνη κλειστού τύπου ανά πάσα στιγμή και κάποια μικροπράγματα. Αυτό το λέμε γιατί, χάρη στην έξυπνη λύση που ονομάζεται Flexcase, το Sport φιλοξενεί επίσης δύο κράνη, κάτι που μπορεί να κάνει μόνο όταν είναι παρκαρισμένο. Επιπλέον χώρο θα βρείτε και στα ντουλαπάκια της ποδιάς. Το αριστερό είναι τεράστιο, κλειδώνει μαζί με το τιμόνι και φέρει παροχή ρεύματος, ενώ το μικρότερο δεξί χρησιμεύει για αυτά που χρειάζεστε άμεσα. Επιπλέον στοιχεία που προσθέτουν στην άνεση των δύο scooter είναι το ανασχεδιασμένο κεντρικό σταντ που κάνει τη χρήση του παιχνιδάκι και για τα δύο scooter, ο αισθητήρας φώτων που τα ανάβει και τα σβήνει αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες αλλά και τα φλας που απενεργοποιούνται μόνα τους αν μείνουν αναμμένα για 10 δευτερόλεπτα ή διανύσετε μια απόσταση ίση με 210 μέτρα! Μην ξεχάσουμε τέλος και το φρένο πάρκινγκ που ενεργοποιείται μηχανικά κατεβάζοντας απλά το πλαϊνό στάντ!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ