Test: Triumph Tiger 900 Rally Pro

Test: BMW F900XR 2020

Test: Yamaha Tracer 700 2020

Test: Vespa Elettrica 70 km/h

Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Moto Τρίτη, που θα το βρείτε στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ – Δείτε τι θα διαβάσετε στις σελίδες του.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι επισκέψεις στις παραλίες έχουν ήδη αρχίσει και το Moto Τρίτη είναι έτοιμο να αποτελέσει για ένα ακόμα καλοκαίρι, την συντροφιά σας στην παραλία, την βεράντα και όχι μόνο! Το νέο τεύχος κυκλοφορεί από Τρίτη 30 Ιουνίου στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.
 
Γεμάτο ύλη και με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, το νέο τεύχος βρίσκεται στο προσκήνιο της μοτοσυκλετιστικής επικαιρότητας στην Ελλάδα και σας δίνει όλες τις πληροφορίες που θέλετε!
 
Στο τεύχος 6 του Moto Τρίτη θα διαβάσετε συγκεκριμένα:
  • Test Triumph Tiger 900 Rally Pro: Ο βρετανικός «Τίγρης» ανανεώνεται ριζικά έπειτα από πολλά χρόνια. Τον δοκιμάζουμε εντός και εκτός δρόμου: Πόσο πολύ άλλαξε και πόσο καλύτερο είναι;
  • Test BMW F900XR: Η είσοδος της BMW στην κατηγορία των μεσαίων adventure/sports tourer είναι εκκωφαντική. Πόσο καλή είναι στην πράξη όμως, η ολοκαίνουργια F900XR?
  • Test Yamaha Tracer 700 2020: Το μικρό «αδερφάκι» του Tracer 900 έρχεται ανανεωμένο για το 2020. Το δοκιμάζουμε και αποκαλύπτουμε όλες τις πτυχές της συμπεριφοράς του.
  • Test Vespa Elettrica 70 km/h: Η «γρήγορη» έκδοση του ηλεκτρικού scooter της Piaggio, με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, μπήκε στην «πρίζα» και στον δοκιμαστικό μας κύκλο. Πόσο αξίζει να την αποκτήσετε;
  • Test Voge 300R: H Voge βάζει τα μοντέλα της στον στίβο της αγοράς με αξιώσεις και εμείς δοκιμάζουμε την naked-sport πρόταση της στα 300 κυβικά. Πόσο καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή ο νέος «παίκτης» της κατηγορίας;
Όλα τα παραπάνω, φυσικά μαζί με τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, non-paper που πάντα προκαλούν συζητήσεις, πληρέστατο οδηγό αγοράς και δοκιμές προϊόντων, αλλά και οι πλέον ενημερωμένοι τιμοκατάλογοι των εταιρειών.
 
Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη, από αύριο στα περίπτερα με μόνο 1,95 ευρώ.