Νέο τεύχος Moto Τρίτη – Κυκλοφορεί!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη είναι εδώ και θα το βρείτε από 29 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα! Διαβάστε αναλυτικά τι θα βρείτε στο φρέσκο τεύχος 9 που κυκλοφορεί…

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη είναι εδώ και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Οκτώβριο, με καυτή θεματολογία! Πολλές δοκιμές, ένα καυτό συγκριτικό, ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα και όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, μόνο με 1,95 ευρώ στα χέρια σας, όπως πάντα.
 
Στο τεύχος 9 του 2020, θα διαβάσετε αναλυτικά:
  • Test – Ducati Streetfighter V4: Μια «καυτή», μοναδική μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει ανάμεσα στα naked, για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Της «πίνουμε το αίμα» δοκιμάζοντας την αναλυτικά και σας αναφέρουμε.
  • Test – SYM NH-T 200i: Ποιος είπε ότι τα adventure είναι αποκλειστικά απρόσιτα; Η SYM κάνει την διαφορά παρουσιάζοντας την NH-T 200i και εμείς την τεστάρουμε απολαμβάνοντας την πολυπλευρότητα ρόλων της.
  • Test – ESF X-1: ένα νέο ηλεκτροκίνητο scooter, που μπορεί να διπλασιάσει την αυτονομία του ωθώντας τον πήχη της κατηγορίας προς τα πάνω. Πόσο καλό είναι; Αποκαλύπτουμε στην δοκιμή μας…
  • Test – Moto Guzzi V85TT Travel: Η μοναδική ως τώρα retro adventure μοτοσυκλέτα της αγοράς, αποκτά εξοπλισμό για ακόμα πιο άνετα ταξίδια. Περνάμε μια εβδομάδα μαζί της και σας αποκαλύπτουμε τις αρετές της…
  • Συγκριτικό – Honda CB500X vs KTM 390 Adventure: Μπορεί ο «νέος» να χτυπήσει τον «παλιό»; Συγκρίνουμε δύο από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες περιπέτειας στα μεσαία κυβικά και βρίσκουμε τις απαντήσεις.
  • Ταξιδιωτικό με SYM Maxsym TL: Απολαμβάνουμε το δικύλινδρο sport scooter της SYM στους δρόμους της Εύβοιας, ανακαλύπτοντας παράλληλα την εκδρομική πλευρά του.
Όλα αυτά, μαζί με σελίδες επί σελίδων για την τελευταία επικαιρότητα, δοκιμές εξοπλισμού αναβάτη, πληρέστατο οδηγό αγοράς με προϊόντα για εσάς ή την μοτοσυκλέτα σας και φυσικά, όπως πάντα, τους πιο ενημερωμένους πίνακες τιμών στην ελληνική αγορά.

Όλα αυτά στα χέρια σας, με 1,95 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα.