Το Tokyo Motor Show θα διοργανωθεί λίγες ημέρες μετά την EICMA, στα τέλη Νοεμβρίου. Η Honda αναμένεται να παρουσιάσει σε αυτή κάποια μοντέλα που απευθύνονται αποκλειστικά στις αγορές της ανατολικής Ασίας, μεταξύ των οποίων κι ένα scooter με το όνομα Dunk.
Πρόκειται για ένα scooter με ολοκαίνουργιο κινητήρα 50 κ.εκ. και αισθητική που παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες. Αναλυτικότερα, η μινιμαλιστική προσέγγιση στον σχεδιασμό του και τα τετραγωνισμένα πλαστικά θυμίζουν τις σχεδιαστικές τάσεις του 80. Ωστόσο, πρόκειται για ένα σύγχρονο scooter, το οποίο διαθέτει και φανάρια με LED, μεταξύ άλλων.
Προς το παρόν, η Honda δεν έχει ανακοινώσει αν το συγκεκριμένο scooter προορίζεται αποκλειστικά για τις αγορές της Ιαπωνίας και των γειτονικών χωρών ή αν θα το δούμε και στην Ευρώπη. Ωστόσο, το Dunk θα βρίσκεται ανάμεσα σε μοντέλα που δεν πρόκειται να ταξιδέψουν πέρα από τις αγορές της ανατολικής Ασίας.
Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίζει ένα ανανεωμένο αισθητικά CBR 250R (καθώς στην Ιαπωνία, τα νέα για την έλευση ενός CBR 300R δεν είναι τόσο σημαντικά, λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει η κατηγορία των 250 κ.εκ.), ένα ανανεωμένο CB1300 Super Bol D Or, ένα CB400 Super Bol D Or κι ένα CB400 Super.
Triumph Tiger Sport 800 - Test
Lifan LF 125: Ασφαλές και οικονομικό με CBS και 2,3 λίτρα κατανάλωση
Ασφαλιστικές : Θα ελέγχουν live το κινητό σου και δεν θα σε αποζημιώνουν
Τέλος τα «παιχνίδια» με τα πατίνια - Η Ισπανία κάνει την αρχή με βαριά πρόστιμα
Τεστ μεταχειρισμένου BMW S 1000 R (2021-2025)
Royal Alloy GT2 125 ABS TCS Touring: Με 14 ίππους , Traction control και δικάναλο ABS
Kawasaki KX85 & KX112: Με μια ματιά οι αλλαγές του 2026
Θα δούμε ποτέ τα ηλεκτροκίνητα οχήματα να υπερισχύουν των θερμικών;
Royal Enfield Continental GT 750 2026: Εντοπίστηκε σε δοκιμές λίγο πριν την παρουσίαση
Δοκιμή: Flip-Up κράνος Beon B707 Stratos με σαγόνι που γυρίζει 180 μοίρες.
Η Bridgestone στηρίζει τον θεσμό Best Moto για 4η συνεχόμενη χρονιά
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.