• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη - Κυκλοφορεί

 

Παρουσιάζουμε μια από τις σημαντικότερες μοτοσυκλέτες της δεκαετίας, μαζί με την καθιερωμένη μας ματιά στην επικαιρότητα και τα μοναδικά αγοραστικά μας θέματα. Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος μας.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Το νέο, εβδομαδιαίο και δωρεάν ηλεκτρονικό τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφόρησε, γεμάτο με τα πιο πρόσφατα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και τις καθιερωμένες μόνιμες στήλες μας. Από όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να διαβάζετε το ηλεκτρονικό τεύχος μας από υπολογιστή και κινητό και να προλαβαίνετε τις εξελίξεις στον χώρο της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο.
Αυτή την φορά, φιλοξενούμε μια από τις σημαντικότερες παρουσιάσεις της χρονιάς, μαζί με ένα δυνατό αγοραστικό θέμα και όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 
Διαβάστε εντελώς δωρεάν το ηλεκτρονικό μας τεύχος από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, ή κατεβάστε το σε μορφή PDF για να το διαβάσετε ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο
 
Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος του Moto Τρίτη θα βρείτε:
  • Παρουσίαση – Suzuki Hayabusa 2021: Ίσως η σημαντικότερη παρουσίαση μοτοσυκλέτας για το 2021 μέχρι τώρα, η Suzuki Hayabusa επιστρέφει στην 3η γενιά της, ανανεωμένη όπως πρέπει. Διαβάστε αναλυτικά στις σελίδες μας.
  • Αγοραστικό - Τα 300άρια GT με την χαμηλότερη κατανάλωση: Όταν θέλεις άνεση, ικανές επιδόσεις, καθημερινή πρακτικότητα και χαμηλή κατανάλωση, αυτά είναι τα καλύτερα μοντέλα που πρέπει να επιλέξεις.
  • Επικαιρότητα-νέα μοντέλα-φήμες: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις επόμενες κινήσεις των εταιρειών, τα νεότερα μοντέλα που αποκαλύφθηκαν επίσημα αλλά και οι φήμες που κυκλοφορούν για τις μοτοσυκλέτες που περιμένουμε.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε την μπαλακλάβα Scott Wind DP
  • Συμβουλές και tips: Πώς να «σώσεις» τα γλιστρήματα – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα φρένα – Τα πιο συνηθισμένα λάθη των αναβατών – Συστήματα ram air.
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς
Η ψηφιακή έκδοση του Moto Τρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!