Νέο Honda CB190TR: Θα έρθει στην Ευρώπη;

Ένα ολοκαίνουργιο, ρετρό σχεδιασμού μοντέλο παρουσίασε η Honda για την αγορά της Κίνας. Λέτε να έρθει στην Ευρώπη το CB190TR;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η CB190TR αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας των Neo Sports Cafe της Honda που σημαίνει ότι συνδυάζει τη ρετρό εμφάνιση με τα σύγχρονα στοιχεία. Ακολουθώντας τη σχεδιαστική ταυτότητα της συγκεκριμένης οικογένειας, διαθέτει LED στρογγυλό εμπρός προβολέα, μεγάλο ρεζερβουάρ και μίνιμαλ ουρά που δίνουν μια μπροστόβαρη εικόνα. Στα number plates της υπάρχει το νούμερο “93” που παραπέμπει άμεσα στον Marc Marquez, ενώ βλέπουμε και όμορφες inox πινελιές όπως τη μικρή ποδιά του κινητήρα, το κάλυμμα της εξάτμισης και το δακτυλίδι γύρο από τον προβολέα. Η σέλα είναι σε καφέ χρώμα τονίζοντας τη ρετρό σχεδίαση και η βάση της πινακίδας στηρίζεται στο ψαλίδι εκτελώντας και χρέη λασπωτήρα.

Η μοτοσυκλέτα κινείται από έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 184 κυβικών που αποδίδει 16 ίππους και 1,7 kgm ροπής και είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να λειτουργεί με βενζίνη χαμηλών οκτανίων ή αιθανόλη. Το CB190TR είναι εξοπλισμένο με ανεστραμμένο πιρούνι και μονό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου. Διαθέτει ABS, αλλά αυτό είναι μονοκάναλο που σημαίνει ότι επενεργεί μόνο στον εμπρός τροχό. Με την τρέχουσα ισοτιμία, η τιμή του στην Κίνα είναι περίπου 2.500 ευρώ, που σημαίνει ότι θα ταίριαζε γάντι στα Ελληνικά δεδομένα, αν δεν υπήρχαν οι αυστηρές προδιαγραφές ρύπων. Εμείς μόνο να ελπίζουμε μπορούμε και το μέλλον θα δείξει αν μοτοσυκλέτες σαν το CB190TR θα βρουν το δρόμο τους προς την Ευρωπαϊκή αγορά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »