net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Vespa Primavera

Vespa Sprint

Νέες Vespa Primavera/Sprint

Ανανέωση για τα δύο μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας, τα οποία πλέον λαμβάνουν νέο κινητήρα και θα είναι συμβατά με τις προδιαγραφές Euro 4.

 
Η Piaggio ανακοίνωσε τις ανανεωμένες Vespa Primavera και Sprint. Δεν πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στην εμφάνιση των μοντέλων, αλλά στα μηχανικά τους σύνολα, τα οποία αποτελούνται πλέον από νέο κινητήρα, μετάδοση και εξάτμιση. Τα μοντέλα επίσης φέρουν στάνταρ ABS στον εμπρός τροχό τους, ενώ πλέον διαθέτουν και παροχή ρεύματος USB. 

O κινητήρας iGet, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο Liberty πριν λίγο καιρό, είναι πλέον η κινητήρια μονάδα των scooters, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 125 και 150 κ.εκ. Χάρη στον κινητήρα αυτό και τις αλλαγές στην εξάτμιση, τα δύο μοντέλα είναι πλέον συμβατά με τις προδιαγραφές Euro 4.H απόδοση των κινητήρων φτάνει του 10,6 ίππους στα 125 κ.εκ., ενώ για τα 150 ανέρχεται στους 12,74. 

Η νέα Sprint θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την βασική και την «S», με συνολικά 6 χρώματα, ενώ η Vespa Primavera θα είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ