net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KTM 85SX 2017

KTM 65SX 2017

KTM 50SX 2017

Νέα ΚΤΜ mini dirt bikes!

Στην αποκάλυψη τριών νέων μοντέλων mini dirt bikes προχώρησε η KTM, τα οποία θα είναι μέρος της γκάμας της εταιρείας για το 2017.

 
Η ΚΤΜ παρουσίασε τρία νέα mini dirt bikes, τα οποία θα είναι μέρος της γκάμας της εταιρείας για το 2017 και απευθύνονται –φυσικά- σε νεαρούς αναβάτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των χωμάτινων αγώνων. Πρόκειται για 3 μοντέλα, τα 50SX, 65SX και 85 SX, τα οποία φέρουν όλα δίχρονους κινητήρες και χαρακτηριστικά «καλούδια» στα οποία μας έχει συνηθίσει η KTM. 

To 85SX είναι και το μεγαλύτερο από τα τρία, με δίχρονο κινητήρα 84,9 κ.εκ., ενώ θα έχει κενό βάρος μόλις 67,5 κιλά! Η μοτοσυκλέτα έχει κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ φέρει και υδραυλικό συμπλέκτη! Στα φρένα συναντάμε ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός, ενώ ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει το φίλτρο αέρα της μοτοσυκλέτας χωρίς εργαλεία, σε δευτερόλεπτα! Οι αναρτήσεις του προέρχονται από την WP, με το ανεστραμμένο εμπρός πηρούνι να έχει διάμετρο 43 χιλιοστά, ενώ το πίσω αμορτισέρ φέρει σύστημα PDS. 

Το αμέσως μικρότερο 65SX φέρει το πηρούνι AER της WP, το οποίο έχει ελατήρια αέρα και μπορεί να ρυθμιστεί απλά και γρήγορα, με την χρήση μιας τρόμπας! Και πάλι συναντάμε ακτινική τετραπίστονη δαγκάνα φρένου εμπρός, ενώ τετραπίστονη είναι και η δαγκάνα του πίσω φρένου! Το 65SX φέρει επίσης εξατάχυτο σασμάν με υδραυλικό συμπλέκτη. 

Ο "Βενιαμίν" των νέων μοντέλων, 50SX, διαθέτει και αυτό το πιρούνι AER, για εύκολη και γρήγορη ρύθμιση, ενώ φέρει και νεα εξάτμιση για καλύτερη απόδοση. Η μετάδοσή του είναι με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων! 

Φυσικά, και τα τρία μοντέλα είναι βαμμένα στα αγωνιστικά χρώματα της KTM, και είναι έτοιμα να προσφέρουν συγκινήσεις στους νέους αναβάτες που μπαίνουν στον χώρο των αγώνων χώματος! 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ