Moto Petsas: Μοναδική χρηματοδότηση για το Maxsym TL

Η Moto Petsas σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση του Maxsym TL με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που δεν μπορείς να αντισταθείς.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Maxsym TL αποτελεί αναμφίβολα ένα μοντέλο – ορόσημο για τη SYM, καθώς είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με δικύλινδρο κινητήρα. Όμως, δεν μένει μόνο σε αυτό καθώς πρόκειται για ένα GT scooter με έντονα σπορ στοιχεία στη συμπεριφορά του. Έτσι, το TL ξεφεύγει από τον κόσμο των scooter και μπαίνει στα χωράφια των μοτοσυκλετών σε μια κατηγορία με ελάχιστα μέλη.

Η απόδοση του 8βάλβιδου κινητήρα των 465 κυβικών φτάνει το διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο των 41 ίππων στις 6.750 σ.α.λ. με τη μέγιστη ροπή των 4,3 kg-m να αποδίδεται στις 6.250 σ.α.λ., κάτι που αυτόματα το καθιστά κατάλληλο και για κατόχους Α2 διπλώματος οδήγησης. Το Maxsym TL πρωτοπορεί και στον τομέα της μετάδοσης εκεί όπου συναντάμε αλυσίδα, έναντι του παραδοσιακού ιμάντα. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 41 χιλιοστών και το πίσω αμορτισέρ με μοχλικό, διαβάζουν άψογα το δρόμο και προσφέρουν πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Τα φρένα λειτουργούν προοδευτικά και οι τετραπίστονες δαγκάνες με τους δίσκους των 275 χιλιοστών και τα σωληνάκια υψηλής θα σου χαρίσουν δυνατές επιβραδύνσεις όποτε κριθεί απαραίτητο.

Κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα full face κράνος ή 2 jet. Για εξτρά μικροαντικείμενα άμεσης πρόσβασης υπάρχουν δύο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς, το δεξί με υποδοχή USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Μια έγχρωμη οθόνη 4,5 ιντσών με ρυθμιζόμενο dimmer φωτεινότητας προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ διαθέτει διαφορετικούς τύπους απεικόνισης για να επιλέξει ο αναβάτης αυτόν που του ταιριάζει.

Στη Moto Petsas γνωρίζουν πολύ καλά την σημαντικότητα και την αξία του συγκεκριμένου μοντέλου και σε φέρνουν πιο κοντά στην απόκτησή του μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Απόκτησέ το σήμερα από το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην Ελ. Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα με 50% προκαταβολή και έως 24 μήνες εξόφληση. Μη χάνεις χρόνο γιατί η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοντέλων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr

Διαβάστε ακόμα: