Moto Βύνιος: Νέο κατάστημα αποκλειστικά για Suzuki

Moto Βύνιος: Νέο κατάστημα αποκλειστικά για Suzuki

Ολα τα νέα μοντέλα της Suzuki σε περιμένουν στo νέο κατάστημα της Moto Βυνιος.

SUZUKI: κλείσε ένα TEST RIDE VSTROM 1050DE

Η Suzuki δεν έχει σταματήσει να μας βομβαρδίζει με νέα μοντέλα και αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο δραστήριες, αφού διευρύνει συνεχώς τη γκάμα της και επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες κατηγορίες. Η Moto Βύνιος, με την πολυετή παρουσία στον χώρο, αντιλαμβανόμενη τις προοπτικές και τη δυναμική της Suzuki, δημιούργησε ένα νέο κατάστημα αποκλειστικά αφιερωμένο σε ένα από τους μεγαλύτερους Ιάπωνες κατασκευαστές. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα επί της οδού Μιχαλακοπούλου που εδώ και χρόνια χτυπάει η καδιά του μοτοσυκλετισμού.
 



Στο νέο κατάστημα της Moto Βύνιος θα δείτε το ολοκαίνουργιο GSX-S 1000 GX που αναμένεται να ταράξει τα νερά της sport touring κατηγορίας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το GSX-8R, που είναι ουσιαστικά η supersport εκδοχή του GSX-8S, με το οποίο μοιράζονται τον νέο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Εκεί μπορείς να δεις και ένα από τα πιο διαχρονικά best seller της Ελληνικής αγοράς, το V-Strom, σε 5 συνολικά εκδόσεις με κινητήρες 1000 και 800 κυβικών. Η γκάμα της Suzuki έχει μοντέλα για κάθε χρήση και από το νέο κατάστημα της Moto Βύνιος δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα νέα scooter Address, Avenis και Burgman Street που οδηγείς και με δίπλωμα αυτοκινήτου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλη η γκάμα της Suzuki σε περιμένει Μιχαλακοπούλου 152 και το έμπειρο προσωπικό της Moto Βύνιος θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει ώστε να επιλέξεις το ιδανικό μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
       
Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 152, Αθήνα 115 27  
Τηλ.: 210 7774131
www.motovinios.gr