• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Μείζον ζήτημα των ημερών το φιάσκο της Αττική Οδού, με την κακοκαιρία (φωτό: Eurokinissi)

Μείζον ζήτημα των ημερών το φιάσκο της Αττική Οδού, με την κακοκαιρία (φωτό: Eurokinissi)

Μετράμε πληγές μετά το χτύπημα της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

Το χτύπημα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στην Αττική ήταν σφοδρότατο και, παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις, τα προβλήματα που δημιούργησε ήταν πολύ μεγάλα.

Διαστάσεις σκανδάλου έχει πάρει ο αποκλεισμός χιλιάδων οχημάτων στην Αττική Οδό, ενώ ακόμα είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Παγιδεύτηκαν 20 ώρες στο χιόνι!

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ότι ο χιονιάς θα πλήξει σε τέτοιο βαθμό το οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας, ώστε θα κάνουμε λόγο για απεγκλωβισμούς οχημάτων και ανθρώπων. Αυτή την στιγμή, ακόμα και 20 ώρες μετά, οχήματα και οδηγοί παραμένουν στο σημείο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου,  δήλωσε ότι πάνω από 1.200 οχήματα παραμένον εγκλωβισμένα, με την Αττική Οδό να δηλώνει ωστόσο ότι είναι 300-400 στον αριθμό.
 

Επενέβη ο στρατός την νύχτα

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, χρειάστηκε και η συνδρομή του στρατού για την βοήθεια στον απεγκλωβισμό των οχημάτων από την Αττική Οδό, ενώ έφεραν τρόφιμα και νερό στους οδηγούς που τα είχαν ανάγκη. Μια αμαξοστοιχία έστειλε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο σημείο, δυναμικότητας 300 θέσεων, ώστε να μεταφέρει άτομα σε ασφαλές περιβάλλον.
 

Ζήτησε συγγνώμη η Αττική οδός – Τεράστια οργή και «μπαλάκι» ευθυνών

Οι εκπρόσωποι της Αττικής Οδού ζήτησαν συγγνώμη, στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, για τις σκηνές που διαδραματίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο. Η κυβέρνηση επιρρίπτει τις ευθύνες του φιάσκου στην εταιρεία διαχείρισης, ενώ η αντιπολίτευση τις επιρρίπτει… στην κυβέρνηση. Και ανάμεσα τους, οι εξοργισμένοι εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο σημείο, που κάνουν λόγο για καμία βοήθεια και ολιγωρία στην κινητοποίηση των αρχών. Μάλιστα, αργά το απόγευμα της χθεσινής ημέρας έγινε αναφορά και για επέμβαση εισαγγελέα, για την απόδοση ευθυνών για το φιάσκο.