Στα 6 συνολικά έτη επεκτείνει την εγγύηση της στα κράνη, η Shark.

Κράνη Shark: Επέκταση εγγύησης στα 6 χρόνια

Επιπλέον διάστημα εγγύησης θα απολαύσουν όσοι αναβάτες αγόρασαν ή θα αγοράσουν Shark κράνος μέσα στο 2020. Δείτε περισσότερα.

(δελτίο τύπου Shark)
 
Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας κρανών SHARK ανακοινώνει την επέκταση εγγύησης 1 έτους σε όλα τα κράνη SHARK με ημερομηνία αγοράς εντός του 2020. Γενικά, η SHARK παρέχει σε όλα τα κράνη της 5ετή εγγύηση (2 + 3 έτη δωρεάν επέκταση). Η τριετής δωρεάν επέκταση εγγύησης ισχύει μόνο όταν ο αγοραστής καταχωρήσειτο κράνος που αγόρασε στην ειδική ιστοσελίδα της SHARK
 
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε νέες λύσεις για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας. Ως εκ τούτου όλα τα κράνη με ημερομηνία αγοράς από 1/1/2020 έως 31/12/2020 επωφελούνται με 1 επιπλέον έτος εγγύησης, δηλαδή συνολικά 6 χρόνια. Η επέκταση σε 6 έτη (2+4 έτη δωρεάν επέκταση), εξακολουθεί να υπόκειται σε εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα.
Σημείωση: Η εκτεταμένη εγγύηση διατηρεί τους ίδιους όρους με την ισχύουσα εγγύηση.
 
Η γαλλική εταιρία SHARK ιδρύθηκε από επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Έτσι το πάθος για την μοτοσυκλέτα είναι διάχυτο στα προϊόντα της. Με βασικό γνώμονα τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα που οδηγεί, έχει διαμορφώσει την γκάμα της με μοντέλα που καλύπτουν στοχευμένα τις ανάγκες του χρήστη για απόλυτη ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και άνεση. Παράλληλα η δυναμική σχεδίαση των κρανών και τα εντυπωσιακά γραφικά την κατατάσσουν στους διαμορφωτές τάσης μόδας.
 
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας η γαλλική εταιρία SHARK έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς κρανών παγκοσμίως με εντυπωσιακά άλματα ανάπτυξης σε επίπεδο προϊόντων αλλά και πωλήσεων ετησίως. Ασφάλεια και Ποιότητα: Αυτοί είναι οι κεντρικοί άξονες της φιλοσοφίας της SHARK. Γύρω από αυτούς περιστρέφεται κάθε ενέργειά της, στην προσπάθεια συνεχούς ανάπτυξης πρακτικών και καινοτόμων λύσεων. Η γκάμα κρανών SHARK είναι ευρύτατη και καλύπτει όλο το φάσμα χρήσης του λάτρη του δικύκλου.