Κερδίστε το κορυφαίο ανοιγόμενο κράνος LS2 Valiant

Ένα από τα καλύτερα flip-up κράνη της αγοράς μπορεί να γίνει δικό σας! Μπείτε στον διαγωνισμό και διεκδικήστε το μοναδικό LS2 FF399 Valiant με την μοναδική τεχνολογία ανοίγματος. Δείτε τι πρέπει να κάνετε και μπείτε στην κλήρωση!

Οι εβδομάδες οδικής ασφάλειας συνεχίζονται. Το Moto Τρίτη σε συνεργασία με την ΚΙΟΥΠΗΣ, Α., & ΣΙΑ Ο.Ε. εισαγωγική εταιρεία των κρανών LS2 στην Ελλάδα σας προσφέρουν ένα ακόμα υψηλών προδιαγραφών κράνος, το LS2 Valiant αξίας 279 ευρώ.  

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Τι είναι αυτό που κάνει το Valiant να ξεχωρίζει; Το σύστημα ανοίγματος του δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κράνος: Το «σαγόνι» αναδιπλώνεται πλήρως μέχρι το πίσω μέρος, διατηρώντας την αεροδυναμική και την κατανομή βάρους χωρίς να κουράζει τον αυχένα κατά την οδήγηση. Η εσωτερική ζελατίνα λειτουργεί και στις 2 μορφές του κράνους και η άνεση του είναι ειδικά μελετημένη για πολύωρη χρήση. Αυτές οι τεχνολογικές καινοτομίες έκαναν  το LS2 FF339 Valiant, επιλογή και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θέλετε να το κάνετε δικό σας; Μπείτε στο διαγωνισμό! 
 
Το Valiant είναι κατασκευασμένο από υλικό KPA και είναι πιστοποιημένο με τις προδιαγραφές ECE 22.05. Η ζελατίνα είναι αντιχαρακτική με προστασία από την UV ακτινοβολία, ενώ το κούμπωμα είναι τύπου γρήγορης απελευθέρωσης, μεταλλικό. Η επένδυση είναι κομμένη με laser, ενώ ο αερισμός του αναβάτη εξασφαλίζεται στο ακέραιο με αεραγωγούς στο εμπρός και πάνω μέρος.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.