Κερδίστε αμορτισέρ YSS για τη μοτοσυκλέτας σας

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε μια ανάρτηση YSS για τη μοτοσυκλέτα σου.

H ρυθμιζόμενη monoshock οπίσθια ανάρτηση αζώτου MZ 456 της σειράς προϊόντων Topline, της YSS έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή απόδοση. Στις δυνατότητες ρύθμισης της περιλαμβάνεται η προ-φόρτιση ελατηρίου, η ρύθμιση επαναφοράς (rebound) καθώς και η δυνατότητα ρυθμίσεως του μήκους της ανάρτησης, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί κατά 10mm ή σε 2 μήκη +/- 5mm. Είναι πλήρως επισκευαζόμενη και διαθέτει πιστοποίηση TUV.


 

Η YSS είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αναρτήσεων στον κόσμο με παραγωγή πάνω από 2 εκατομμύρια μονάδες τον χρόνο. Για περισσότερα από 30 χρόνια η YSS προσφέρει υψηλής ποιότητας αναρτήσεις αντικατάστασης με την υποστήριξη εξειδικευμένης ομάδας ειδικών στις αναρτήσεις από όλο τον κόσμο.

Θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία αναρτήσεων στον χώρο του δίκυκλου με 7.500 κωδικούς προϊόντων, οι οποίοι καλύπτουν 2.500 μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και “παπιών”. Τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με διεθνή ποιοτικά πρότυπα (QS 9000, ISO 9001, TUV) και απασχολεί πάνω από 340 άτομα.

Ευχαριστούμε θερμά την Bike Alert Hellas για την ευγενική χορηγία του αμορτισέρ της YSS.
 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω για να διεκδικήσετε μία ανάρτηση για την μοτοσυκλέτα σας. Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Ιουνίου 2021.

Ποια μοτοσυκλέτα έχετε στην κατοχή σας?