Ιδού λοιπόν το Kawasaki Z H2!

Ιδού λοιπόν το Kawasaki Z H2!

Ιδού λοιπόν το Kawasaki Z H2!

Ιδού λοιπόν το Kawasaki Z H2!

Kawasaki Z H2: Να οι πρώτες εικόνες!

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Kawasaki Z H2 σε ποικίλα σημεία στο διαδίκτυο! Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο νέο κομπρεσοράτο naked που περιμένουμε…

Με τις πρώτες εικόνες του Kawasaki Z H2 να έχουν ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, είναι δυνατόν να μην σας τις μεταφέρουμε; Όχι βέβαια. Η μοτοσυκλέτα που (ίσα που) βλέπετε εδώ είναι το νέο Ζ Η2, το «κομπρεσοράτο» naked μοντέλο της Kawasaki που όλος ο πλανήτης περιμένει σαν τρελός.

Σίγουρα, δεν αποκαλύπτονται πολλά από αυτά τα κάδρα. Ωστόσο, γίνεται βέβαιο ότι μιλάμε για το νέο H2, αφού τα λογότυπα που το κοσμούν φαίνονται ξεκάθαρα. Αποκαλύπτεται πλήρως, επίσης, η μορφή του μούτρου της μοτοσυκλέτας, με το σήμα της Kawasaki Heavy Industries σε περίοπτη θέση.

Από την πίσω πλευρά, ίσα που διακρίνουμε την ουρά και το μεγάλο σε μέγεθος τελικό της εξάτμισης, τμήμα ενός συστήματος που σίγουρα έχει πολλή δουλειά να κάνει, και με τις Euro5 προδιαγραφές προ των πυλών… Δεν βλέπουμε πολλά ακόμα, πέρα από μία πολύ κλεφτή ματιά στην θέση οδήγησης, όπου ίσα που διακρίνεται μια LCD (;) οθόνη ενδείξεων.

Αν δεν «διαρρεύσουν» περισσότερες εικόνες στο άμεσο μέλλον, περιμένουμε την αποκάλυψη του μοντέλου, στις 23 του μήνα.