• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Kawasaki Versys X-300: Τo πιο δυνατό 300αρι adventure της αγοράς

Με βασικά στοιχεία την άνεση, την ευκολία και τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, το Versys X 300 είναι μια καθημερινή light adventure μοτοσυκλέτα, εξίσου ικανή για ασφάλτινες, αλλά και εκτός δρόμου διαδρομές.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

Το Versys-X 300 συνδυάζει το εντυπωσιακό στυλ μεγάλης adventure μοτοσυκλέτας με το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ευχρηστία μιας μικρής μοτοσυκλέτας.

Οι έντονες γωνίες κυριαρχούν στην εμφάνισή της δημιουργώντας ένα μοντέρνο σύνολο που σε καμία περίπτωση δεν προδίδει τα κυβικά του. Η εργονομία είναι προσανατολισμένη στην σπορ και άνετη συμβίωση, καθώς το μικρό Versys προσφέρει ξεκούραστες ώρες οδήγησης στον αναβάτη. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει σχάρα και ικανοποιητικού μεγέθους ζελατίνα, ενώ τα όργανά του αποτελούνται από αναλογικό στροφόμετρο και LCD οθόνη με πλήρης ενδείξεις μεταξύ των οποίων shift light και ένδειξη οικονομικής οδήγησης.Η καρδιά του Versys X 300 είναι ένας 8 βάλβιδος υδρόψυκτος, δικύλινδρος κινητήρας, χωρητικότητας 296 κυβικών εκατοστών, αρκετά δυνατός και οικονομικός. Το σύστημα διπλής πεταλούδας εξισορροπεί την καμπύλη ισχύος και βοηθάει το μοτέρ να αποδώσει 40 ίππους στις 11.500 σαλ. με ροπή 2,6 kgm στις 10.000 σαλ. Η κατανάλωση ακόμα και σε συνθήκες πίεσης δεν ξεπερνάει τα 4,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το 17 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμων προσφέρει αυτονομία σχεδόν 400 χιλιομέτρων.

Το πλαίσιό του είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου διαμάντι και έχει επιλεγεί ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών με διαδρομή 130 χιλιοστά εμπρός και πίσω ένα μονό αμορτισέρ, με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου και διαδρομή 148 χιλιοστών. Στον τομέα της πέδησης συναντάμε μονό δίσκο 290 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα, με δαγκάνα 2 εμβόλων μπροστά και ένα μονό δίσκο 220 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα με δαγκάνα 2 εμβόλων πίσω, ενώ στάνταρ είναι το δικάναλο ABS της Bosch. Με ακτινωτές ζάντες 19ιντσών μπροστά -17 ιντσών πίσω και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, το Versys-X 300 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός αναβάτη, από την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μέχρι ταξίδια και οδήγηση εκτός δρόμου. Διασκεδαστικός κινητήρας με υψηλό στροφάρισμα, αναρτήσεις που προσφέρουν σπορ συμπεριφορά, μικρή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλή τιμή απόκτησης για adventure μοτοσυκλέτα, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν μια συνολικά value for money επιλογή στα 5.990 ευρώ