net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πόσο κοντά μπορεί να είναι αυτή η καλλιτεχνική άποψη με την πραγματικότητα;

ΚΤΜ 390 Duke 2017

Δημοσιεύθηκε μια καλλιτεχνική άποψη για την εμφάνιση του νέου KTM 390 Duke, μετά από την κατασκοπευτική φωτογραφία που είχαμε δει πριν περίπου 2 εβδομάδες, με το νέο μοντέλο να εμφανίζεται εξαιρετικά όμοιο με το μεγάλο 1290!

 
Πριν λίγες ημέρες, είχαμε δει μια κατασκοπευτική φωτογραφία που απεικόνιζε το νέο KTM 390 Duke, κατευθείαν μέσα από το εργοστάσιο της Ινδίας! Βασιζόμενος σε εκείνη την εικόνα και αφήνοντας την φαντασία του να οργιάσει, ένας Ιταλός καλλιτέχνης δημιούργησε μια απεικόνιση του νέου Duke, η οποία δημοσιεύτηκε και από τον Ιταλικό τύπο! 

Στο σχέδιο του Valerio Polifroni, λοιπόν, βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα με έντονα χαρακτηριστικά, που κεντρίζουν το βλέμμα και θυμίζουν άμεσα το μεγάλο «αδερφάκι» του 390 Duke, το 1290. Εντύπωση προκαλούν τα πλαϊνά πλαστικά, τα οποία έχουν απεικονιστεί «φουσκωμένα» και ιδιαίτερα αιχμηρά, ενώ έρχονται μέχρι εμπρός αγκαλιάζοντας το νέο φωτιστικό σώμα. 

Ο Polifroni έχει «εξοπλίσει» το σχέδιό του με μια χαμηλή εξάτμιση Akrapovic,ενώ μια παρόμοια εξάτμιση αναμένεται ούτως ή άλλως, λόγω των προδιαγραφών Euro 4. Με λίγες ακόμα «πικάντικες» λεπτομέρειες στο σχέδιό του, ο Valerio Polifroni δημιουργεί ένα σύνολο που προκαλεί ανυπομονησία! 

Περιμένουμε ωστόσο και κάτι επίσημο! 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ