net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο K1600GT και λεπτομέρειές του.

Το νέο K1600GT και λεπτομέρειές του.

Το νέο K1600GT και λεπτομέρειές του.

Το νέο K1600GT και λεπτομέρειές του.

Intermot: BMW K1600GT

Σε αλλαγές στο απόλυτο τουριστικό της μοντέλο προχώρησε η BMW, πραγματοποιώντας αλλαγές σε αναρτήσεις, εξοπλισμό και ηλεκτρονικά.

 
Η BMW ανακοίνωσε το ανανεωμένο, κορυφαίο τουριστικό της μοντέλο K1600GT για το 2017, το οποίο παρουσιάστηκε στην Intermot. Η 6κύλινδρη μοτοσυκλέτα φέρει καίριες αλλαγές, με σκοπό να γίνει ακόμα καλύτερη.
 
Πλέον, το μοντέλο αποκτά τις ημιενεργητικές αναρτήσεις Dynamic ESA οι οποίες μεταβάλλουν συνεχώς τις ρυθμίσεις τους για την μέγιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των ρυθμίσεων Road και Dynamic, οι οποίες αλλάζουν τον προσανατολισμό των ρυθμίσεων για γενική ή πιο σπορ οδήγηση, αντίστοιχα.

Το μοντέλο αποκτά σύστημα όπισθεν, το οποίο ενεργοποιείται με την πίεση ενός πλήκτρου και συμβάλλει σημαντικά στους ελιγμούς, ενώ θα φέρει και σύστημα Shift Assistant Pro, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Νέα είναι επίσης και τα όργανα της μοτοσυκλέτας, αλλά και το σύστημα τηλεειδοποίησης e-call, το οποίο καλεί τεχνική και ιατρική βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού αλλά και αυτόματα, σε περίπτωση ατυχήματος ή έκτακτης ανάγκης.

Τέλος, μικρής έκτασης αλλαγές πραγματοποιήθηκαν και στην σχεδίαση του μοντέλου. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ