Honda Κουτσουμπός: Διαθέσιμα όλα τα best seller

Honda Κουτσουμπός: Διαθέσιμα όλα τα best seller

Όλα τα νέα μοντέλα της Honda σε περιμένουν ετοιμοπαράδοτα στη Honda Κουτσουμπός.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μοτοσυκλέτας και πρωταθλήματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, η Γ. Κουτσουμπός & Σία Ο.Ε, έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των αναβατών. Σήμερα, ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Honda και στη σύγχρονη κάθετη μονάδα θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα του Ιάπωνας κατασκευαστή όπως:

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το πιο κατάλληλο μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Όταν έρθει η ώρα του service, η συνεχής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση ειδικού εξοπλισμό που παρέχεται αποκλειστικά από την επίσημη αντιπροσωπία τους επιτρέπει όχι μόνο να ελέγξουν τη μοτοσυκλέτα σας, αλλά και να πιστοποιήσουν την εργοστασιακή λειτουργία της με απόλυτη ακρίβεια.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της Honda που είναι τα μόνο που μπορούν να διασφαλίσουν την εργοστασιακή αξιοπιστία, εγγυώνται το άψογο service για να είστε σίγουροι ότι το όχημά σας είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μπορεί να κυκλοφορεί με τη μέγιστη ασφάλεια. Και μην ξεχνάτε ότι στο άρτια εξοπλισμένο συνεργείο της Γ. Κουτσουμπός & Σία Ο.Ε θα βρείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό ψάχνετε καθώς διαθέτουν on-line άμεση σύνδεση με την κεντρική βάση δεδομένων ανταλλακτικών της Honda. Αυτό σημαίνει ότι σε πολύ σύντομο διάστημα έχουν τον κωδικό του ανταλλακτικού που θέλετε, ενώ μπορούν να σας ενημερώσουν με ακρίβεια για τη διαθεσιμότητα και το κόστος του.

Επίσης πέρα από τις τυπικές εργασίες επισκευής και συντήρησης μπορούν να πραγματοποιήσουν:

  • Έλεγχος και αλλαγή ελαστικών

  • Ψηφιακή ζυγοστάθμιση με την χρήση υπολογιστή

  • Προγραμματισμός ηλεκτρονικής

  • Tuning τόσο στο ηλεκτρονικό κομμάτι όσο και στο μηχανικό κομμάτι

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 60, Αθήνα
T.K.:11528
Τηλέφωνο: 210-7709619
mariakoutsoubou@yahoo.com

www.hondakoutsoubos.gr