Τα αντικλεπτικά που έχουν 10 χρόνια εγγύηση.

Τα αντικλεπτικά που έχουν 10 χρόνια εγγύηση.

  AUVRAY

  Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή του οποίου η μοτοσυκλέτα έχει κλαπεί, ενώ δεν αποκλείεται και εσύ ο ίδιος να έχεις πέσει θύμα κλοπής. Ανεξάρτητα από την αξία του δικύκλου πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία που κανείς μοτοσυκλετιστής δεν πρέπει να βιώσει. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις την περιουσία σου είναι με μια υψηλής ποιότητας κλειδαριά ασφαλείας. Για περισσότερα από 35 χρόνια η Γαλλική Auvray κατασκευάζει αντικλεπτικές κλειδαριές που έχουν λάβει την ανώτερη επίσημη πιστοποίηση SRA και ART από εξειδικευμένο οργανισμό ελέγχου. Τα προϊόντα της περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και test που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητά τους απέναντι σε κακόβουλες ενέργειες και στη συνέχεια λαμβάνουν την ανάλογη βαθμονόμηση ασφαλείας της Auvray.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Η γκάμα της Auvray περιλαμβάνει κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό ή χωρίς, πέταλα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων, αλυσίδες, κουλούρες κιτ αλυσίδας – κλειδαριάς και άλλες κλειδαριές ειδικού τύπου. Οι κλειδαριές με πιστοποίηση SRA συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση που καλύπτει οποιαδήποτε δυσλειτουργία που προέρχεται από ελαττωματικό υλικό ή ανθρώπινο λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο το μόνο που έχει να κάνει ο καταναλωτής είναι να επιστρέψει το ελαττωματικό προϊόν στον dealer από όπου το προμηθεύτηκε για να το αντικαταστήσει εντελώς δωρεάν. Η 10ετής εγγύηση καλύπτει το σώμα και τα όλα τα μεταλλικά μέρη της κλειδαριάς και όχι το ηλεκτρονικό σύστημα σε περίπτωση κλειδαριάς με συναγερμό.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Michelin επέλεξε την Auvray προκειμένου να κατασκευάσει και να λανσάρει μια σειρά προϊόντων αντικλεπτικών κλειδαριών οι οποίες θα έχουν το δικό της λογότυπο και επένδυση από ελαστικό του γαλλικού κολοσσού. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πέταλα σε διάφορα μεγέθη, κλειδαριές δισκοφρένου με ή χωρίς συναγερμό και ένα σετ αλυσίδας με λουκέτο. Όλα βαθμολογούνται με 9/10 ή 10/10 στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης ασφαλείας της Auvray, έχουν πιστοποίηση SRA και φυσικά συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση.   

  Δες εδώ όλα τα προϊόντα της Auvray και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.   

  Η MICHELIN επέλεξε την Auvray προκειμένου να κατασκευάσει και να λανσάρει στην παγκόσμια αγορά μια πλήρη σειρά αντικλεπτικών για μοτοσυκλέτες επενδυμένες από ελαστικό λεπτομέρειες και το δικό της λογότυπο. Εμείς δοκιμάσαμε την Mini SRA που είναι ένας από τους καρπούς της συνεργασίας των δυο Γαλλικών εταιρειών.

  Τιμή: 60 ευρώ

  Το όνομα της Michelin θα σου είναι σίγουρα γνωστό, αφού πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις είναι πως η Γαλλική εταιρεία συνεργάστηκε με την Auvray προκειμένου να κατασκευάσει και να λανσάρει στην παγκόσμια αγορά μια πλήρη σειρά αντικλεπτικών για μοτοσυκλέτες και scooter που περιλαμβάνει πέταλα σε διάφορα μεγέθη, κλειδαριές δισκοφρένου με ή χωρίς συναγερμό και ένα σετ αλυσίδας με λουκέτο. Εμείς παραλάβαμε το πέταλο δισκοφρένου Mini SRA από τη Moto Πήγασος, την εταιρεία που εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της Michelin και της Auvray στην Ελλάδα, για να το γνωρίσουμε καλύτερα και να το δοκιμάσουμε.

  Ποιότητα κατασκευής

  Όπως λέει και το όνομά του πρόκειται για ένα μικρών διαστάσεων πέταλο με ύψος 13,5 εκατοστά και πλάτος 11,5. Πρόκειται για μια στιβαρή κατασκευή με βάρος 1 κιλό που την καθιστά ιδανική επιλογή όταν δεν θέλεις να έχεις μαζί σου μια ογκώδη και βαριά κλειδαριά κλειδαριά που θα σε δυσκόλευε στη μεταφορά. Το πέταλο είναι όλο επενδυμένο με λάστιχο για να μην γδέρνει το δισκόφρενο, ενώ και το σώμα της κλειδαριάς έχει λαστιχένια επένδυση στις δυο άκρες, η οποία παραπέμπει στα ελαστικά της εταιρείας, καθώς θυμίζει χάραξη ελαστικού δρόμου. Η Mini καθώς και όλες οι κλειδαριές της Michelin συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση για το σώμα και τον αφαλό της κλειδαριάς, που καλύπτει οποιαδήποτε δυσλειτουργία που προέρχεται από ελαττωματικό υλικό ή ανθρώπινο λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιστρέψεις το ελαττωματικό προϊόν στον dealer από όπου το προμηθεύτηκες και εκείνος θα το αντικαταστήσει εντελώς δωρεάν.

  Αποτελεσματικότητα

  Το πέταλο είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο χάλυβα και έχει διάμετρο 16 χιλιοστά, ενώ έχει υποστεί ειδική κατεργασία ώστε να προσφέρει αυξημένη αντίσταση κατά τις κοπής. Το σύστημα κλειδώματος είναι και αυτό κατασκευασμένο από χάλυβα και θωρακισμένο, με επίσης χαλύβδινο μηχανισμό ασφάλισης 5 mm αποτελούμενο από διπλό σφαιρικό μηχανισμό. Η κλειδαριά αποτελείται από 7 ανεξάρτητους περιστρεφόμενους δίσκους και καλύπτεται από ένα συρόμενο πλαστικό “πορτάκι” που την προστατεύει από το χώμα, το νερό και άλλους παράγοντες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πέταλο κλειδώνει και στις δυο άκρες του, που σημαίνει ότι δεν γυρίζει και δεν ανοίγει όπως ένα λουκέτο όταν κοπεί το ένα από τα δυο “πόδια” του. Χάρη σε όλα αυτά τα στοιχεία η Mini έχει πάρει 9 στα 10 στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης ασφαλείας και έχει λάβει τις ανώτερες πιστοποιήσεις ART και SRA από το Γαλλικό κράτος. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 κλειδιά που θυμίζουν ελαστικό μοτοσυκλέτας.

  Η άποψή μας

  Αν ψάχνεις μια compact κλειδαριά δισκοφρένου, αλλά δεν κάνεις συμβιβασμούς στην ασφάλεια, το Mini SRA της Michelin είναι ιδανική επιλογή. Είναι μια υψηλής ποιότητας, στιβαρή κατασκευή που θα αποτρέψει τις κακόβουλες ενέργειες και θα κρατήσει ασφαλή την περιουσία σου.

  Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα Moto Πήγασος

  Διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

  Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26

  Τηλ: 210 4221060

  www.motopegasus.com

   

  Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!