Το Dominar έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της Bajaj

Μοντέρνο και αγριεμένο

Κάγκελα και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό

Πλήρως ψηφιακά όργανα

Έφτασε στην Ελλάδα!

Μετά το Pulsar 200, ένα ακόμα μοντέλο της Bajaj, έρχεται να ταράξει τα νερά και να γίνει ο αχώριστος σύντροφος σας μέσα στην πόλη. Γνωρίστε το Dominar 400.

Η σχεδίασή του είναι σύγχρονη συνδυάζοντας αιχμές και καμπύλες για ένα όμορφο και μοντέρνο αποτέλεσμα, ενώ τόσο τα εμπρός, όσο και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Οι τροχοί του είναι αλουμινίου 17 ιντσών και φορούν tubeless ελαστικά διαστάσεων 110/70-R17 εμπρός και 150/60-R17 πίσω. O υδρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας έχει της ρίζες του σε αυτόν που χρησιμοποιεί το Duke 390 της KTM. Αποδίδει 35 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 3,5 κιλά ροπής στις 6.500 σ.α.λ., νούμερα που επαρκούν για να κινείται το Dominar άνετα με ταχύτητες της τάξης των 110 με 120 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι τα 145 χ.α.ω. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό, για ομαλή παροχή της δύναμης και χαμηλή κατανάλωση, η μέση τιμή της οποίας είναι τα 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Αυτό σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 13 λίτρων του δίνει μια αυτονομία κοντά στα 300 χιλιόμετρα. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων μέσω ενός συμπλέκτη ολίσθησης.

Η σέλα απέχει 800 χιλιοστά από το έδαφος και θα βολέψει αναβάτες όλων των αναστημάτων, ενώ το πάχος της υπόσχεται να κρατήσει τον αναβάτη ξεκούραστο στις καθημερινές του μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά και σε μικρές αποδράσεις εκτός αυτής. Το πλαίσιο του είναι δύο δοκών και συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα του έρχονται από την ByBre, που είναι θυγατρική της Brembo και διαθέτουν δίσκο 320 χιλιοστών εμπρός και 230 χιλιοστών πίσω με ABS. Το βάρος της πλήρης υγρών είναι 182 κιλά. Η οθόνη των οργάνων είναι πλήρως ψηφιακή και παρέχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν και τα προστατευτικά κάγκελα. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 3.980 ευρώ και μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη σελίδα της Bajaj στο facebook.