net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έργο τέχνης το ψαλίδι, πανέμορφη η ζάντα με τα 10 μπράτσα.

Πλαίσιο/Αναρτήσεις/Φρένα

Το εκπληκτικό σε αίσθηση υβριδικό πλαίσιο του F3 800 διαθέτει αλουμινένια κάτω κομμάτια που δένουν πάνω σε ένα ατσάλινο χωροδικτύωμα στο πάνω μέρος. Φυσικά το μονόμπρατσο ψαλίδι (ιδανικό για γρήγορες αλλαγές ελαστικών σε αγώνα) είναι αλουμινένιο, ενώ η μοτοσικλέτα φοράει ανάποδο πιρούνι Marzocchi 43 χλστ., πλήρως ρυθμιζόμενο από διαφορετικά καλάμια, και επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ Sachs πίσω

Στα επίσημα racing αξεσουάρ της μοτοσικλέτας θα βρείτε και τις υπέρτατες αναρτήσεις της Ohlins. Το πακέτο των φρένων είναι πραγματικά ότι καλύτερο κυκλοφορεί, με 2 ακτινικές Monoblock δαγκάνες Μ4.34a της Brembo μπροστά, με τέσσερα έμβολα η κάθε μία, διαμέτρου 34 χλστ. που πιάνουν σε 2 πλευστούς δίσκους 320 χλστ. 

Πίσω βρίσκουμε ένα μονό δίσκο 220 χλστ., με διπίστονη δαγκάνα, πάλι από τη Brembo. Το σύστημα ολοκληρώνει το προηγμένο σύστημα ΑBS Bosch 9 Plus με Race Mode. Σημειώστε και δύο σημαντικά νούμερα. Κενή η μοτοσικλέτα ζυγίζει ΜΟΛΙΣ 173 κιλά. Δηλαδή ΙΔΙΟ βάρος με την F3 675! Και 1.380 χλστ. μεταξόνιο.  Ναι. Είναι ΤΟΣΟ κοντή! Και έτσι ΑΠΙΘΑΝΑ ευέλικτη -δείξτε σεβασμό.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ