net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Z 300 είναι η premium πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας στις μοτοσικλέτες μικρού-μεσαίου κυβισμού.

To Z 300 βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο αναγνωρισμένης αξίας 300άρι Ninja.

Ό,τι πρέπει για τις καθημερινές σας μετακινήσεις και όχι μόνο είναι το Z 300.

Σίγουρα μια μοτοσικλέτα που μοιάζει με μοντέλο πολλαπλάσιου κυβισμού χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Kawasaki Z 300 ABS: Διασκεδαστικό αλλά και χρηστικό το μκρό της σειράς Ζ

Εντυπωσιακό, ποιοτικό και χρηστικό το Z300 είναι μια πραγματική μοτοσικλέτα σε πακέτο πόλης που μπορεί να τα κάνει όλα και την ίδια στιγμή να ξεχωρίζει, άσχετα από το τι έχει δίπλα του στο φανάρι.

 
+: Σχεδίαση, ποιότητα, χρηστικότητα
-: Ελαστικά

Χρώματα: Πράσινο ματ/Μαύρο, Γκρι ματ/μαύρο ματ
Τιμή (ευρώ): 4.990 (βασική έκδοση), 5.490 (έκδοση με ABS)

Η Kawasaki, ως και η πιο σκληροπυρηνική (μόλις ένα scooter στην γκάμα της), ήταν η πρώτη από τους τέσσερις μεγάλους Ιάπωνες, η οποία, πριν από εφτά περίπου χρόνια αναγνώρισε ότι τα scooter αποτελούν μεγάλη απειλή για τις μοτοσικλέτες.  Οι ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες τους τα αγόραζαν με βουλιμία και μετά, λίγοι ήταν εκείνοι που έκαναν το βήμα στις μοτοσικλέτες για τους εξής απλούς λόγους: ευκολία και πρακτικότητα στην καθημερινή μετακίνηση και ακόμη πιο σημαντικά «άπειρες» επιλογές σε σχέδια και κυβισμούς για να διαλέξει κανείς το μοντέλο της προτίμησής του. Την ίδια στιγμή οι μικρές μοτοσικλέτες βρίσκονταν σε παρακμή. Τα 125άρια, απευθυνόμενα στους teenagers, είχαν αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος εκπροσώπησης και τα προσιτά 250-500 είχαν εξαφανιστεί. Ελάχιστα άοσμα και απαρχαιωμένα μοντέλα είχαν μείνει στην αγορά δίνοντας μια άνιση μάχη, με το βάρος να πέφτει από τα 600 κ.εκ. και πάνω. 

Η Kawasaki λοιπόν ήταν η πρώτη στη «σύγχρονη εποχή» που παρουσίασε το μικρό και γνωστό σε όλους μας Ninja 250, το οποίο αφύπνισε και τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Έτσι πλέον η μετάβαση από τα λίγα στα πολλά κυβικά γίνεται με τον πλέον προοδευτικό τρόπο, αλλά ακόμη πιο σημαντικά τώρα υπάρχουν δεκάδες επιλογές για τον αναβάτη, οι οποίες δίνουν βάρος, πέρα από τη χρηστικότητα, στην ποιότητα, τη σχεδίαση και φυσικά το status. 

Το Z300 είναι μία από τις τέσσερις πλέον μικρές street που βρίσκονται στην γκάμα της εταιρίας από το Akashi, όλες τους απόδειξη ότι η Kawasaki συνεχίζει να πιστεύει ότι πρέπει να δίνει επιλογές στον αναβάτη για να ανεβαίνει εκείνος από τα λίγα κυβικά στα πολλά. Το Z300 είναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά αφού πέρα από τα κάλλη έχει και την απαιτούμενη χρηστικότητα για το χαίρεστε στην καθημερινότητά σας.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ