net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μόνο τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης θα αλλάζαμε, για να βελτιωθεί το κράτημα του Trevis 125, ειδικά στο βρεγμένο.

Στο δρόμο: Εντυπωσιακό παντού

Το Trevis παίρνει μπροστά εύκολα, είτε με μίζα, είτε με μανιβέλα, αρκεί να κρατάς το γκάζι λίγο ανοιχτό. Θέλει καλό ζέσταμα το χειμώνα, ενώ με τις διαστάσεις του θα βολέψει μια πλειάδα αναστημάτων. Μόλις ζεσταθεί, είναι έτοιμο να εκπληρώσει με ευκολία και χαρακτηριστική άνεση μια πλειάδα αστικών αποστολών. Ας δούμε μερικές από αυτές. 


Αστική μεταφορά. Από το σπίτι στη δουλειά, κι απ’ τη δουλειά στο σπίτι, σβέλτα, άνετα και διασκεδαστικά. Με τις σβέλτες επιταχύνσεις του, με τελική 100 χιλιομέτρων (είδαμε 120 στην κατηφόρα), και με ιδανικά χαρακτηριστικά ευελιξίας αλλά και οδικής συμπεριφοράς, με μετέφερε με άνεση στο γραφείο, και με την ίδια άνεση με επέστρεφε σπίτι. Οι μεγάλοι τροχοί δίνουν bonus στην ασφάλεια αλλά και στην άνεση, πλαίσιο και αναρτήσεις χαρίζουν εμπιστοσύνη, και μόνο στο θέμα των ελαστικών είχα μικρό παράπονο. Αν το έκανα δικό μου, θα τα άλλαζα με ένα ζευγάρι καλά ευρωπαικά / ιαπωνικά, για να ταιριάξουν με τα υπόλοιπα δυνατά στοιχεία (πλαίσιο-αναρτήσεις) τουscooter. 

Οι καθρέπτες παρέχουν καλό οπτικό πεδίο, ενώ παράπονα μπορεί να εκφράσει κανείς για τα ασθενικά φώτα και για την επίσης αδύναμη κόρνα.Στιλ και διασκέδαση. Έχει και τα δύο. Πρώτα από όλα, λόγω σύγχρονης και καλαίσθητης εμφάνισης, τόσο σταματημένο, όσο και σε κίνηση, το Trevisτραβάει τα βλέμματα. Είναι όμορφο και ποιοτικό, από όπου κι αν το κοιτάξεις. Και δεύτερο, είναι διασκεδαστικότατο στο δρόμο! Δεν περίμενα fun factor στην εξίσωση όταν το παρέλαβα, έχοντας πρέπει να ομολογήσω κάποια ελαφριά προκατάληψη λόγω τιμής, όμως όσο πέρναγαν οι μέρες και άρχισα να εμπιστεύομαι το Trevis, η μετακίνηση μου μαζί του ανέβηκε σε αξιόλογαsport επίπεδα! Συμπεριφέρεται ενιαία, και παρόλο που μπροστά δεν γλιτώνεις το κοπάνημα αν πέσεις σε λακκούβες ή σαμάρια, το scooter τηςDaytona διατηρεί πάντα την τροχιά του, ελίσσεται άριστα, και στρίβει με αξιόλογες κλίσεις! Όπως προείπαμε, μόνο τα ελαστικά λείπουν για να το μετατρέψουν σε πραγματικό αστικό βέλος, ανεξαρτήτως οδικών συνθηκών, σε στεγνό ή βρεγμένο!

 

DAYTONA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ