net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αναμφίβολα είναι μια μοτοσυκλέτα που κλέβει την παράσταση!

Χρωματισμός λαχταριστός, ακριβώς όπως και...η πηγή έμπνευσης!

Το πίσω φωτιστικό σώμα

...και το εμπρός αριστούργημα που αποτελεί τη μάσκα!

Προσέξτε τη βαφή!

Δελεαστική σαν…σοκολάτα!

Μια custom μοτοσυκλέτα, η έμπνευση για την οποία ήρθε από μια μάλλον αντισυμβατική πηγή, μια… σοκολάτα Snickers!

 
Όσον αφορά τις custom μοτοσυκλέτες, κάθε μέρα βλέπουμε πολλά. Μοτοσυκλέτες με κάθε είδους μορφή, άνθρωποι με κάθε είδους έμπνευση . Αλλά οφείλουμε να πούμε ότι αυτό που χαρακτηρίζει αυτή τη μοτοσυκλέτα, το συναντάμε πρώτη φορά. 

Το μοντέλο είναι ένα BMW RnineT, ήδη μια πολύ επιτυχημένη βάση για customizing. Ο άνθρωπος πίσω από την δημιουργία του είναι o αινιγματικός Chun, ένας Ταϊβανέζος δημιουργός, ο οποίος εμπνεύστηκε από… μια συσκευασία Snickers! Σκοπός του ήταν να φτιάξει μια μοτοσυκλέτα που να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο με την διάσημη λιχουδιά. 

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η R nineT βάφτηκε στην ακριβή καφέ απόχρωση της συσκευασίας της σοκολάτας, με χρυσές λεπτομέρειες που αναφέρονται στην…καραμέλα! Το τεπόζιτο της μοτοσυκλέτας είναι χειροποίητο, από αλουμίνιο, φτιαγμένο από τον ίδιο τον Chun. Ξεχωρίζει η καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει στα εμπρός και πίσω φώτα: Στα μεν πρώτα συνατάμε δύο κυκλικές μονάδες πάνω σε ένα απίστευτο numberplate, ενώ πίσω, η LED «μπάρα» κλέβει την παράσταση! 

Μηχανικά, δεν έχουν αλλάξει πολλά, με τις τροποποιήσεις που ξεχωρίζουν να αποτελούνται από νέες εξατμίσεις GPR και φίλτρο αέρος K&N. Τα ελαστικά με τακούνια από την Pirelli ξεχωρίζουν με την πρώτη, συμπληρώνοντας το ιδιαίτερο look της μοτοσυκλέτας.  Ας την απολαύσουμε στις φωτογραφίες! Σοκολάτα κανείς; 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ