Τα cornering lights φέρουν τρεις σειρές LED με την καθεμία να ενεργοποιείται επιπλέον και ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας ώστε να φωτίζεται επαρκώς το εσωτερικό της στροφής.

Ο συνδυασμός σκούρου γκρι και λευκού δίνει έναν τόνο σοβαρότητας και πολυτέλειας.

Αισθητική-Ποιότητα

Η σειρά Adventure των Αυστριακών αποτελείται από ομολογουμένως εντυπωσιακές μοτοσικλέτες που φέρουν τη δική τους αισθητική ταυτότητα και τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης σε κάθε πέρασμα τους όπου και αν γίνεται αυτό. Το 1290 Super Adventure χτίζει πάνω σε αυτό το οικογενειακό look, προσθέτει ακόμη περισσότερο όγκο και δείχνει με το καλημέρα ότι πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς.
Σε σχέση με τα χρωματικά πιο κραυγαλέα 1190 Adventure, ο πιο ήπιος στο μάτι συνδυασμός (σκούρο γκρι για το πλαίσιο και λευκό για τις περισσότερες επιφάνειες) δίνει έναν έξτρα τόνο σοβαρότητας και πολυτέλειας στη ναυαρχίδα της KTM που της ταιριάζει γάντι. Η εικόνα του κυριλέ... bodybuilder ενισχύεται από την ψηλότερη και πιο εντυπωσιακή ρυθμιζόμενη ζελατίνα η οποία σε συνδυασμό με τα προστατευτικά κάγκελα που περιβάλλουν το τεράστιο -και οπτικά- ρεζερβουάρ δημιουργούν μια πολύ όμορφη αντίθεση με την ιδιαίτερα λεπτή σιλουέτα της ουράς που φαντάζει ότι θα μπορούσε να ανήκει ακόμη και σε σπορ μοτοσικλέτα.

Στον τομέα της ποιότητας δεν παρατηρήσαμε κάτι το μεμπτό στην αυστριακή μοτοσικλέτα. Πέρα από έναν θόρυβο που ακούγεται από την περιοχή του πιρουνιού σε κάποιες μεγάλες ανωμαλίες, η συναρμολόγηση και συναρμογή των πλαστικών και μεταλλικών επιφανειών αλλά και η ποιότητα της βαφής τους βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ