• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Διπίστονη δαγκάνα & μεγάλο δισκόφρενο τύπου «μαργαρίτα».

Πλαίσιο-Φρένα- Αναρτήσεις: Κορυφαίο κράτημα

Περνώντας στο πλαίσιο και στο στήσιμο του Jetix, τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Το μονό αμορτισέρ συνεργάζεται άψογα με το πιρούνι και το πλαίσιο, προσφέροντας κορυφαίο κράτημα, γεγονός που συνάδει απόλυτα με τη sport εμφάνιση του Jetix. 
Τι σημαίνει αυτό για ένα παπί; Απλώς, ότι… μπαίνετε στις στροφές με όσα έρχεστε, ξύνοντας μαρσπιέ, χωρίς να ιδρώνει το αυτί σας. Μαζί με το χαμηλό κέντρο βάρους του, το Jetix μπορεί να δημιουργήσει δυνατές εκπλήξεις στους άλλους χρήστες του δρόμου που δυσκολεύονται να το ακολουθήσουν. 
Οι αλλαγές κατεύθυνσης γίνονται με τη σκέψη, και το Jetix δεν κουνάει, ούτε παρουσιάζει πουθενά ασάφειες. Δίνει άριστη πληροφόρηση στον αναβάτη του για το τι συμβαίνει κάτω από τις ρόδες του, και σε γεμίζει εμπιστοσύνη για να το πιέσεις, με μεγάλη ασφάλεια. Ταυτόχρονα, με τα φρένα που φοράει, έχετε ένα ακόμα άσσο στο μανίκι σας, για να κινηθείτε γρήγορα, αφού γνωρίζετε εκ των προτέρων πως το Jetix θα ακινητοποιηθεί σε ελάχιστα μέτρα, χωρίς δράματα, όταν εσείς το απαιτήσετε. 
Ο μπροστινός δίσκος είναι ιδιαίτερα δυνατός, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άριστη πληροφόρηση, και μπορείτε να τον εκμεταλλευθείτε εύκολα στο έπακρο. 
Το ίδιο καλός είναι όμως και ο δεύτερος δίσκος που βρίσκεται στον πίσω τροχό, αφού διαθέτει μεν όση δύναμη θελήσετε, όμως ταυτόχρονα δύσκολα θα μπλοκάρει, προσφέροντας έτσι εκτός από άπλετη δύναμη και προβλέψιμη συμπεριφορά. 
Εντέλει, είτε είστε sport αναβάτης, είτε σας αρέσει η sport αισθητική, το Jetix θα σας καλύψει απόλυτα, αφού εκτός από αιχμηρό σε εμφάνιση, είναι και άριστα στημένο, παρέχοντάς σας αυξημένη ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις, ανεξαρτήτως του ρυθμού, και των ταχυτήτων με τις οποίες κινείστε.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ