net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ποιότητα κατασκευής και συναρμογής κυμαίνεται σε υψηλότατα επίπεδα.

Μικρότερη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και εντυπωσιακή.

Σχεδίαση-ποιότητα: Μια γνήσια "Made in Japan"

Η νέα Africa Twin είναι μικρότερη σε μέγεθος από ό, τι φαίνεται στις φωτογραφίες και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις καθώς την πλησιάζεις. Ίσως βέβαια το "βαρύ" όνομα που φέρει στο ρεζερβουάρ της να παίζει το δικό του ρόλο ψυχολογικά σε όσους δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί της. 

Μαζεμένο φέρινγκ, μικρό πλάτος και ύψος στα πλαίσια της κατηγορίας τοποθετούν τη νέα ιαπωνική on-off  ανάμεσα στα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού μοντέλα, από θέμα όγκου. Από μπροστά η μοτοσικλέτα θυμίζει άμεσα τη θρυλική πρόγονό της, με τους ελαφρώς “νυσταγμένους” LED  προβολείς να ξεχωρίζουν με τη σιλουέτα της γενικά να χαρακτηρίζεται λιτή και αθλητική. Τις πρώτες ημέρες της δοκιμής είχαμε στη διάθεσή μας την Africa σε μαύρο ματ χρώμα και η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε και πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο. Όταν όμως την αλλάξαμε με την τριχρωμία που βλέπετε στις φωτογραφίες όλοι έγιναν ξαφνικά πιο εξωστρεφείς! Οι ερωτήσεις και τα σχόλια έπεφταν βροχή από αναβάτες, πεζούς αλλά και αυτοκινητιστές και όλοι τους έδειχναν να γνωρίζουν το νέο Africa! Πολύ όμορφη η συγκεκριμένη τριχρωμία όπως και η πιο κλασική λευκή-κόκκινη-μπλε. 

Ποιοτικά η νέα on-off είναι μια γνήσια Honda “Made in Japan”. Η συναρμολόγηση και η συναρμογή των πλαστικών και μεταλλικών επιφανειών κυμαίνεται στα γνωστά υψηλά επίπεδα της ιαπωνικής εταιρίας και όλα δείχνουν να έχουν φτιαχτεί για να αντέξουν τόσο στο χρόνο όσο και στη χρήση.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ