net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα jet κράνος και μερικά ακόμη μικροαντικείμενα θα χωρέσουν με ιδιαίτερη άνεση κάτω από τη σέλα του Aroma.

Η σέλα μεν την όμορφη διχρωμία έχει σωστό πλάτος και μήκος και θα σας κρατήσει ξεκούραστους στις αστικές μετακινήσεις σας.

Η ανοιχτή θήκη κάτω από το τιμόνι προσφέρεται για πράγματα που χρειάζεστε άμεσα.

Τα φλας που προεξέχουν και το ολοστρόγγυλο στοπ με τα LED δημιουργούν μια όμορφη εικόνα με το χρώμιο να κυριαρχεί στο πίσω μέρος του Aroma.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συμπαθητική η σχεδίαση του Aroma με τις χρωμιωμένες επιφάνειες να δένουν σωστά με την υπόλοιπη αισθητική του scooter.

Εργονομία-Χώροι

Το Aroma είναι ένα ιδιαίτερα μαζεμένο σε διαστάσεις scooter, φτιαγμένο για να κινείται σαν αίλουρος στο αστικό τοπίο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που η εργονομία του θα ταιριάζει γάντι στις αναβάτριες αλλά και στους μικρόσωμους αναβάτες. Εγώ με ύψος 1,85 μ. χώρεσα άνευ συνεπιβάτη χωρίς να δυσκολευτώ αλλά όλα δείχνουν ότι αυτοί που θα το απολαύσουν περισσότερο θα πρέπει να είναι κάτω από 1,8 μ.

Η αίσθηση που δίνει το Aroma όταν βρίσκεσαι στη σέλα του είναι ότι ζυγίζει το πολύ… πενήντα κιλά, με τα πόδια να φτάνουν κάτω με χαρακτηριστική άνεση. Το τιμόνι βρίσκεται στη σωστή απόσταση από τον κορμό και στην επίπεδη ποδιά θα βρείτε εύκολα την ιδανική θέση για τα πόδια σας.

Ο πίνακας οργάνων είναι λιτός και όμορφος, οι διακόπτες στο τιμόνι βρίσκονται στις σωστές θέσεις και οι καθρέπτες, που ρυθμίζονται εύκολα και γρήγορα, προσφέρουν καλό οπτικό πεδίο προς τα πίσω. Αποθηκευτικό χώρο θα βρείτε κάτω από τη σέλα του Aroma ικανό να δεχτεί ένα jet κράνος και κάποια ακόμη μικροπράγματα, ενώ στην περιοχή της ποδιάς υπάρχει και ανοιχτή θήκη για τα πράγματα που χρειάζεστε άμεσα.

Τέλος, να πούμε ότι το μέγεθος της σέλας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και πάνω της θα βολευτούν άνετα δύο άτομα μέσου αναστήματος με τον συνεπιβάτη να έχει στη διάθεσή του και πρακτική χειρολαβη.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ