Πιρούνι: Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB συνεργάζονται ιδανικά με το πλαίσιο εμπνέοντας εμπιστοσύνη ακόμη και σε σπορ ρυθμούς ενώ τα φρένα παρότι δεν εντυπωσιάζουν με το αρχικό τους δάγκωμα επιτελο

Πιρούνι: Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB συνεργάζονται ιδανικά με το πλαίσιο εμπνέοντας εμπιστοσύνη ακόμη και σε σπορ ρυθμούς ενώ τα φρένα παρότι δεν εντυπωσιάζουν με το αρχικό τους δάγκωμα επιτελούν το έργο τους σε όλες τις συνθήκες.

    Πλαίσιο - Αναρτήσεις - Φρένα

    Πιρούνι και αμορτισέρ από την KYB

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Για τη ραχοκοκαλιά του Crossfire η Brixton επέλεξε τη δοκιμασμένη λύση του ατσάλινου σωληνωτού πλαισίου το οποίο παρέχει την απαιτούμενη ακαμψία κρατώντας το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, αφού η ζυγαριά σταματά στα 190 κιλά. Παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στα περιφερειακά, καθώς συναντάμε ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και  ένα επίσης ρυθμιζόμενο αμορτισέρ που εδράζεται με μοχλικό, αμφότερα από την KYB.

    Φρένα της J.Juan με δικάναλο ABS

    Την επιβράδυνση της μοτοσυκλέτας αναλαμβάνει η ισπανική J.Juan με δίσκο 320χιλ και ακτινική δαγκάνα στο εμπρός μέρος, δίσκο 240 χιλ πίσω, σωληνάκια υψηλής πίεσης, ενώ το δικάναλο σύστημα ABS προέρχεται από την Bosch. Οι ακτινωτοί τροχοί είναι 17 ιντσών και φορούν τα tubeless ελαστικά ΜΤ-60  της Pirelli σε διαστάσεις 120/70-17 και 160/60-17.
     

    BRIXTON: Κλείστε ένα test drive με το Cromwell 1200!