net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η τροποποιημένη ΒMW R nineT

Η τροποποιημένη ΒMW R nineT

Η τροποποιημένη ΒMW R nineT

Η τροποποιημένη ΒMW R nineT

Η τροποποιημένη ΒMW R nineT

Η τροποποιημένη ΒMW R nineT

BMW R nineT Custom

Η BMW R nineT είναι από μόνη της μια επιβλητική μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει. Τι γίνεται όμως όταν ο ιδιοκτήτης της αποφασίζει ότι θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές για να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο;

 
Έχουμε πεί πολλές φορές ότι οι custom δημιουργίες σε παλιά μοντέλα έρχονται στην επιφάνεια όλο και πιο συχνά. Σε αυτή την περίπτωση όμως έχουμε custom μοτοσυκλέτα του 2015. Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας ήθελε να κάνει την διαφορά και για αυτό την έδωσε στον οίκο Urban Motor που έχει έδρα στο Βερολίνο. Για την μετατροπή οι μηχανικοί ήξεραν ότι για να κάνουν την μοτοσυκλέτα να ξεχωρίζει πρέπει να αλλάξει εντελώς η εμφάνιση. Έτσι ξεκίνησε η κατασκευή καινούριου ντεπόζιτου και του τμήματος της ουράς, τα οποία πρώτα φτιάχτηκαν απο ξύλο για να βγει το σχήμα και μετά με αλουμίνιο όπου και έφτασαν στην τελική τους μορφή.

Στο τμήμα του πιρουνιού οι μηχανικοί ήθελαν να αλλάξουν το χρυσό εργοστασιακό χρώμα της BMW R nineT, να βάλουν όμως και ένα πιρούνι που θα παρέχει πλήρη λειτουργία ρύθμισης. Κατάφεραν να πετύχουν και στα δύο τοποθετώντας πιρούνι από BMW S1000R.

Η εργοστασιακή εξάτμιση βγήκε και την θέση της πήρε μία μαύρη ματ. Στο τμήμα της ουράς τοποθετήθηκε φανάρι τύπου LED, ενώ ο διακόπτης εκκίνησης τοποθετήθηκε στα δεξιά του ντεπόζιτου. Βέβαια οι αλλαγές δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τοποθετήθηκαν νέα μαρσπιέ, χερούλια, χειροποίητη σέλα, καθρέπτες και φλασάκια. Το χρώμα που επιλέχθηκε για την μοτοσυκλέτα είναι σκούρο μπλέ με άσπρες γραμμές να τονίζουν τις γωνίες του.
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ