Αποζημιώνονται άμεσα οι εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού, όπως έγινε γνωστό.

Αποζημιώνονται άμεσα οι εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού, όπως έγινε γνωστό.

Αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε οδηγό που αποκλείστηκε στην Αττική οδό

Είδηση της τελευταίας στιγμής! Δείτε και ποιοι δρόμοι της Αττικής θα παραμείνουν κλειστοί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια των οδηγών.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την υπόθεση Αττική Οδός, θα καταβληθούν αποζημιώσεις ύψους 2.000 ευρώ, σε κάθε έναν από τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό από την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά από τις ανάλογες συσκέψεις, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από την εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού, την καταβολή του παραπάνω ποσού, ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε

Που διεξάγεται η κυκλοφορία και που όχι

 

Αθηνών - Κορίνθου 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κανονικά διεξάγεται, για την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Κορίνθου, αν και οι κάτοικοι σε Ασπρόπυργο, Μαγούλα και Μάνδρα αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. 
 

Αθηνών - Λαμίας 

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και από τον κόμβο των Οινόφυτων στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω χιονόπτωσης τα υπόλοιπα οχήματα επιβάλλεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. 
 

Αθηνών-Θήβας 

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας, στο ρεύμα προς Θήβα από το ύψος του πρατηρίου CYCLON. 
 

Επιπλέον η κυκλοφορία διεκόπη: 

  • Στην οδό Διονύσου, στο ρεύμα προς τον ¶γιο Πέτρο από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ. 
  • Στη λεωφόρο Πάρνηθας και για τα δύο ρεύματα από το σημείο του τελεφερίκ
 

Σύσταση για την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την Αττική

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 συνιστάται η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική, αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, να πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.