net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με το PMP ο αναβάτης συνδέει το RSV4 με smartphone του και αξιοποιεί το GPS αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης με το Διαδίκτυο που έχει το τελευταίο.

V4-MP και αγωνιστική τηλεμετρία!

Στα αξεσουάρ των Aprilia RSV4 RR και RF, θα βρείτε μια ιδιαίτερα εξελιγμένη έκδοση της Πλατφόρμας Πολυμέσων της Piaggio (Piaggio Multimedia Platform), που μεταμορφώνει το smartphone σας σε ένα ημί-επαγγελματικό εργαλείο τηλεμετρίας! Με το σύστημα PMP ο αναβάτης συνδέει την RSV4 με το smartphone του, χρησιμοποιώντας και τις δυνατότητες GPS του τελευταίους, αλλά και με το Διαδίκτυο! Μέσω του smartphone σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στην RSV4, αλλά και να μπείτε σε μια μεγάλη βάση δεδομένων για τις πιο γνωστές πίστες του κόσμου, τροφοδοτώντας τη μοτοσικλέτα σας με δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τους χρόνους σας! Σημειώστε εδώ πως ακόμα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το σύστημα δοκιμαζόταν και βελτιωνόταν συνεχώς, με τις δυνατότητες του να παραμένουν πραγματικά απεριόριστες.

V4-MP: Τι άλλο περιλαμβάνει στην παρούσα μορφή

- Ενεργή ηλεκτρονική ρύθμιση: Χρησιμοποιώντας το GPS του smartphone σας, το σύστημα αναγνωρίζει τη θέση της μοτοσικλέτας σε οποιαδήποτε στιγμή στην πίστα, αλλάζοντας αυτόματα τις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις (traction control και anti-wheelie), βασιζόμενο στις επιλεγμένες ρυθμίσεις του αναβάτη, στροφή τη στροφή!
- Βοηθός αγώνα: παρέχει συμβουλές σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο αναβάτης να επιτύχει με ασφάλεια τον καλύτερο χρόνο στην πίστα, με την RSV4. Η εφαρμογή συγκρίνει τις επιδόσεις του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο, και τον βοηθάει υποδεικνύοντας άμεσα που κάνει καλύτερο και που χειρότερο χρόνο από ότι προηγουμένως.
- Προηγμένος πίνακας οργάνων τηλεμετρίας: ένας δεύτερος πίνακας οργάνων που επιτρέπει στον αναβάτη να χρησιμοποιήσει την οθόνη του smartphone του για να δει όχι μόνο τις στάνταρ πληροφορίες, αλλά και πολλές άλλες παραμέτρους όπως για παράδειγμα τη γωνία κλίσης της μοτοσικλέτας, διάγραμμα επιτάχυνσης / επιβράδυνσης g, στιγμιαία δύναμη και ροπή στο στρόφαλο, ώση και πλαγιολίσθηση του πίσω τροχού, κ.α.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ