net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Vectrix δημοσίευσε ένα teaser για την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα στη γκάμα της, το VT-1.

H πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Vectrix

Η Vectrix ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη μοτοσικλέτα στη γκάμα της, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά scooter. Το μόνο που έχουμε για αυτή, όμως, είναι ένα teaser.

 

Η Vectrix επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να επεκτείνει τη γκάμα της και στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, δημοσιεύοντας ένα teaser. Το συγκεκριμένο δε μας δείχνει παρά τη σιλουέτα της μοτοσικλέτας και το όνομά της: VT-1. Οι επιπλέον πληρoφορίες που έρχονται από την εταιρεία κάνουν λόγο για μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα με τις επιδόσεις ενός βενζινοκίνητου μοντέλου 125 κ.εκ.. Αν και η δήλωση αυτή είναι αρκετά γενική, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πρόκειται για μια μοτοσικλέτα που θα έχει τελική ταχύτητα περίπου 90 χλμ./ώρα.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι θα τροφοδοτείται από αφαιρούμενες μπαταρίες (ώστε ο αναβάτης να μπορεί να τις μεταφέρει στο σπίτι ή το γραφείο και να τις φορτίζει εκεί με την ησυχία του). Επιπλέον, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε τη νέα μοτοσικλέτα να δανείζεται κάποιες τεχνολογίες από τα ηλεκτρικά scooter της Vectrix, όπως τα συστήματα διαχείρισης της τάσης της μπαταρίας και φόρτισής της με το κλείσιμο του γκαζιού.

Η Vectrix, τέλος, δεν ανακοινώνει καμιά επιπλέον πληροφορία, ούτε καν την ημερομηνία που αναμένεται να παρουσιάσει το VT-1. Οι πιστοί ακόλουθοί της, όμως, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της και να εγγραφούν στο newsletter της, το οποίο θα περιλαμβάνει updates πάνω στο project.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ