net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σκοπός του δεν είναι να αλωνίζει σαν δαιμονισμένο το κέντρο, αλλά να σε μεταφέρει με ευελιξία και ασφάλεια. Θα κινηθεί γρήγορα, αλλά όχι σε σπορτίφ ρυθμούς.

Οδηγώντας: Στον καθημερινό στίβο

Βγάλτε από το μυαλό σας σπριντ, κατοστάρια και παγκόσμια ρεκόρ. Το Sprinter 125i αποτελεί έναν δρομέα μέσων αποστάσεων, ο οποίος, όμως, μπορεί να προσαρμόσει σε μια ευρεία γκάμα το ρυθμό του. Βολεμένος πάνω στην άνετη για την κατηγορία σέλα του, ο αναβάτης θα διαπιστώσει πως σκοπός του παπιού δεν είναι τόσο οι γρήγορες εκκινήσεις και οι άμεσες επιταχύνσεις. Η φιλοσοφία του Sprinter για την καθημερινή κίνηση είναι πιο ομοιογενής και χαλαρή. Ο κινητήρας έχει την απαραίτητη δύναμη από χαμηλά και, χάρη στο γεγονός ότι και η μετάδοση δεν είναι πολύ κοντή, μπορεί να διατηρηθεί και ψηλά, σε εξορμήσεις εκτός πόλης. Εκεί, βέβαια, λείπει η προστασία από τον αέρα, ωστόσο, το παπί της Daytona αποδεικνύεται αρκετά σταθερό.

Λαβή για παράπονα, όμως, θα δώσουν οι κραδασμοί και οι τριγμοί στα πλαστικά που παρατηρούνται έντονα στις μεγάλες ταχύτητες. Το Sprinter, όμως, δεν πτοείται, γνωρίζοντας πως στο φυσικό του περιβάλλον – εκεί που οι δρόμοι είναι στενοί και συχνά απροσπέλαστοι από άλλα οχήματα – προσφέρει πολλά περισσότερα. Ανάμεσα σε αυτοκίνητα και άλλα εμπόδια, θα κινηθεί γρήγορα και με ευελιξία. Ελαφρύ, με επιδόσεις και συμπεριφορά που επιτρέπουν έναν βαθμό πίεσης από πλευράς αναβάτη, το Sprinter δε χρειάζεται sport συμπεριφορά για να κάνει τη δουλειά του. Θα σε πάει στον προορισμό σου γρήγορα και με ασφάλεια – δε θα σου κάνει τη χάρη, όμως, να εξαφανιστείς πρώτος στο φανάρι ή να στρίψεις τόσο που να νομίζεις ότι οδηγείς μοτοσικλετάκι.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Το παπί της Daytona προσφέρει πρακτικότητα, οικονομία και αδιαπραγμάτευτη άνεση για δύο άτομα. Το βασικό μελανό σημείο στην περίπτωση του δικάβαλου, είναι η ευκολία με την οποία θα βρει στην άσφαλτο το κεντρικό σταντ, σε μεγάλες κλίσεις ή κατέβασμα πεζοδρομίων.

 

DAYTONA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ